Reklama

Reklama

Pan profesor

(seriál)
Česko, (2021–2022), 24 h (Minutáž: 60 min)

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Vojtěch Dyk, Beáta Kaňoková, Martin Pechlát, David Švehlík, Eva Hacurová, Matouš Ruml, Ondřej Bauer, Jana Krausová, Alžběta Zalubilová Prosecká (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V obyčejné části města sídlí ve všech ohledech průměrné a ničím výjimečné gymnázium. Navštěvují ho studenti, kteří budou pokračovat ve studiu, ale i takoví, kteří na to nemají a nakonec budou muset přestoupit na průmyslovku nebo na učňák. Chodí sem děti bohatších rodičů z okolí, protože to mají blízko, ale i studenti z horších čtvrtí a chudších poměrů. Někdy je to tu i docela drsné, když se potkají dvě horké hlavy… Většinu času je to ale v tom nejlepším smyslu slova úplně normální gympl. Až na jednoho profesora. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (5)

Náhradník (2021) (S01E01) 

Slušný začátek seriálu... Jinak Dyk se teda rozjel... Super scéna jak se probral s tím medvědem po té vodce.. :))) No hurá konec byl šťastný... ()

Dcera (2021) (S01E02) 

"co jsem měla říct..?! Že mámě jeblo, či, že je fotr svině ..." :))) Doktor Klátil, doktor... :)) "vždycky používejte gumy...! Jaké gumy: zimní nebo letní...?! " :)) ()

Zakázaná láska (2021) (S01E03) 

Ať žije Romeo a Julie po Česku... :))) Chudák Dyk ten teda dopadl nakonci, ale zase za to líbání si to zasloužil... ()

Boháč (2021) (S01E05) 

Jj pro dobrotu na žebrotu... Jinak peníze opravdu vše neřeší... ()

Oběť (2021) (S01E06) 

Je jasné, že tato epizoda musela přijít... Jinak slušný díl s dobrým koncem i dějem ... PS: Ať žije "Kryštof" :))) to zabolelo... :P ()

Reklama

Reklama