Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Universal Pictures hrdo uvádza prvú romantickú komédiu od veľkého amerického štúdia o dvoch gejoch, ktorí sa možno tak trochu pravdepodobne potácajú k láske. Možno. Obaja sú totiž veľmi zaneprázdnení. Od komika Billyho Eichnera prichádza inteligentná, srdečná romantická komédia Kamoši o hľadaní sexu, lásky a romantiky uprostred šialenstva. (Filmový festival inakosti)

(více)

Diskuze

Juso

Juso (hodnocení, recenze)

To uz budem mat buzeranta, aj ked otvorim ladnicku?

na příspěvěk reagoval stow

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ta upoutávka vypadá docela vtipně, nicméně to, co vypouští z držky režisér a hlavně Billy Eichner je mimo tabulky.

na příspěvěk reagoval Eseter

stow

stow (hodnocení, recenze)

jhrasko

Síce som na film zvedavý, ale to s tým Oscarom je podľa traileru asi trochu mimo :D Aj keď by to bolo super, keby prišli s kvalitnou komédiou.

Eseter

Eseter (hodnocení, recenze)

cyndaquil

Taky se na tenhle film těsím, mám Billyho ráda a z traileru film vypadá, že to bude sranda a hezká romantika. Dík za tento příspěvek, je to moc hezky řečeno :))) A čím víc filmů s LGBTQ+ tématikou tím líp :)

cyndaquil

cyndaquil (hodnocení, recenze)

Tak na toto dielo sa teším a na druhú stranu nechápem ľudí, ktorí ho odsudzujú kvôli LGBTQ komunite. Nevidím dôvod prečo tu tí ľudia píšu, že budú grcať, že to nenávidia a ešte ani nevedia čo všetko za tým filmom bude. Toto majú byť kritici? Keď vám chýba objektívnosť a hlavne pochopenie pre ľudí, ktorí majú iný názor ako vy, nemáte sa čo vyjadrovať na mieste, kde má byť objektívny názor na film. Poznám ľudí z LGBTQ komunity a každý, koho osobne poznám je rozumný, slušný človek, ktorý to má v hlave usporiadané, vedia, čo chcú dokázať a idú si za tým a sú úspešní v kariére, ktorú si vybrali. Dokonca sú odvážnejší ako väčšina tých, ktorí do ich komunity nepatria... Ľudia zamyslite sa nad sebou a začnite akceptovať aj iných ľudí s iným pohľadom na svet. Keby sme všetci rovnakí a všetci ako tí, čo ich hejtia... život by bol príšerný. Som vďačný, že ich poznám a do čerta, som vďačný že nemám v hlave holubinec ako všetci, ktorí odsudzujú iných ľudí :D

na příspěvěk reagoval Eseter

Uživatel Kudly4 smazal svůj příspěvek.

stow

stow (hodnocení, recenze)

Kudly4

:D no ja práve nerozumiem tým ostatným, ktorým to podľa komentárov robí "nedobre" a napriek tomu sa tu hrabú :)) by som nebol prekvapený, ak v kine budú sedieť tiež :D

na příspěvěk reagoval Kudly4

Kudly4

Kudly4 (hodnocení, recenze)

stow

Tak ono se stačí podívat do tvých oblíbených, kde máš "Nejlepší Gay drama za poslední dobu", takže je jasný, že lidé jako ty se vždycky ozvou :)))) A jestli ti dělá dobře, se dívat na oblizující se "chlapy" tak tvoje věc , že :))

na příspěvěk reagoval stow

stow

stow (hodnocení, recenze)

Bude to pravdepodobne romantický tuctový film (akých to hetero verzií vzniklo na tisíce), ale ľudia budú pobúrení, že ich tu teraz pár bude vznikať každý rok aj v gay verzii. Myslím, že to začnem robiť ako už pár iných a za každý hejt kúpim lístok naviac :D

na příspěvěk reagoval Eseter, Kudly4

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Už jen proto abych viděl jak moc na hovno to LGBT obsazení bude a jak moc klišé tam bude, se na to podívám.

Už teď ale vím jednu věc. Nebýt té "zajímavosti" a toho že má někdo potřebu se prostě takhle zviditelňovat, mohl bych si myslet že se jedná o film který si udělala tahle komunita jen tak sama pro sebe. Tady je to ale myšleno asi vážně a jsem zvědavý kdy se v Hollywoodu budou zase přepisovat pravidla natáčení filmů a pravidla získání nějakých ocenění.

Reklama

Reklama