Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1823. Cestou z Bagdádu do Damašku je obávaným otrokářem zvaným Šakal, přepadena malá karavana. Útok přežije pouze šestnáctiletý David, patnáctiletá Sarah a její sluha Geoffrey, který se však brzy stane obětí Šakalova pronásledování. Sarah s Davidem objeví v poušti překrásnou oázu a nazvou ji Rájem. V tom tichém a prosluněném kousku země žijí jen šimpanzi a David se Sarah tu objevují jeden druhého. (Cinema)

(více)

Recenze (15)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Phoebe Cates je síce dvakrát taká kosť, ako Brooke Shields, ale RAJ je paradoxne dvakrát horší ako MODRÁ LAGÚNA. Neoriginálny námet, aj keď zasadený v inom prostredí, predsa zostane neoriginálny. Toto je cash digging a parazitovanie v plnej poľnej. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Modra laguna je len jedna. Bez Poledourisovych melodii a Kleiserovej rezie to skratka nie je ono....navyse niektore sceny vyznievaju podstatne komickejsie a naivnejsie nez by mohli. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemný dobrodružňák by to bol, keby neobsahoval tak veľké množstvo nelogizmov. Keď sa na scéne objavil šimpanz - v púšti - mal som dosť. Ešte k tomu cvičený - pripomínalo mi to staršie tarzanovky, aj keď motív filmu pripomínal skôr Modrú lagúnu, ibaže v púšti. Skratkovitý dej a fušerský scenár tomu tiež nepridávajú. Na romantiku sa môže pokojne zabudnúť, hlavná predstaviteľka sa veľmi rada vyzlieka a tak to skôr vyzerá na softeroťák pre pubertiakov. Pritom ústredné duo je sympatické a púštno-pralesné lokácie vyzerajú dostatočne exoticky a dobrodružne. ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1983 : NOMINÁCIE (1) : Najhorší herec - Willie Aames (spolunominácia za viacero filmov). ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Jojo, jediným důvodem, proč se dívat na tohle je Phoebe Cates, stejně jako Brooke Shields a Milla Jovovich byly těmi důvody, proč sledovat Laguny. Všechny tři filmy stejné ptákoviny. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První z dvojice historických filmů v roce 1982. Historický jen zasazením do Arábie 19. století, jinak je erotický dobrodružňák. A hlavně děsivá sračka. Kluk úděsné dřevo, holka z Gremlins totéž, hlavně že má kozy a prdel. Příšerně laciná výprava, otřesná nehodící synth-reggae hudba, tuna absolutních nesmyslů. A hlavně šílená vykrádačka Modré laguny, kde Kanaďani sice kradou skoro scénu od scény, ale zároveň se důsledně vyhýbají čemukoliv hlubšímu co v Modré laguně bylo. 1* za ty roztomilý opičky (kde se vzaly v poušti?). ()

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Bylo to bohužel velmi slaboduché. Pravdou je, nebýt Phoebe a jejího v té době dokonalého těla, sotva bych mohl dát tomuto filmu tak vysoké hodnocení. ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Poměrně průměrnému soft erotickému filmu přidávám hvězdičku za opravdu sexy Phoebe Cates a za fakt, že mladému muži záhy došlo, že jeho erekce má co dělat s polonahou (nebo nahou) kočkou v jeho blízkosti a netváří se (jako v imbecilních Modrých lagunách), že bez vysvětlení katechety prostě na tu nejpřirozenější lidskou činnost zkrátka sám nikdy nepřijde... ()

Reklama

Reklama