Reklama

Reklama

Capture Lover

(seriál)
všechny plakáty
Čína, 2020, 10x15 min

Obsahy(1)

Jak si poradíte s tím, že se z vašeho nejméně oblíbeného podřízeného stane najednou váš nadřízený? A co víc, chce po vás předstírat, že spolu chodíte, aby se zbavil dotěrné expřítelkyně... (Felisr)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

I přesto, že tato série neměla kvality zpracování dokonalé a někdy (ne vždy) to působilo skoro amatérsky, přesto mě konec příběhu zaujal, zasáhl. Oceňuji vyřčené myšlenky, především v posledním díle, a v tom má toto dílko přínos pro případné diváky na celém světě a v Číně samotné, kde nemají gayové na růžích ustláno, především co se cenzorských zásahů týká a přehlížení homosexuality ve sdělovacích prostředcích. Do hereckého průměru to za všechny dotáhl velmi dobrým výkonem naprosto roztomilý Han Jin Cheng (postava Ying Jiaminga), který byl hodně uvěřitelný ... 7655 ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Čínský BL seriál z kancelářského prostředí s kratší stopáží dílů. Bohužel hlavní dvojice s nezapamatovatelnými jmény typu Ding Dong a Jing Jang je naprosto bez chemie a jejich líbací scény jsou na hranici parodie a katastrofy. Víc života je i ve voskové figuríně, než v tom herci s delšími vlasy. Na podobné téma je třeba mnohem lepší taiwanský Be Loved in House. Dávám 45%. ()

Reklama

Reklama