Reklama

Reklama

Léto na divoké řece

  • USA White Water Summer (více)

Obsahy(1)

Mladičcí Kevin Bacon a z Pána prstenů známý Sean Astin se v roce 1987 setkali v dobrodružném akčním dramatu, který jistě bude konvenovat všem, kteří vědí, jak si užívat život v souladu s divokou, člověkem nezasaženou přírodou. První ze jmenovaných zde hraje průvodce Vika, který dostal na starost skupinu městských mládenců, již znají přírodu jen z televize a ze stránek časopisů. Ostatně patří mezi ně i spíše knihomolný Alan v podání Seana Astina. A protože je okolí hor Sierra Nevada skutečně nehostinné, záhy jak dospívající kluky, tak ale i jejich zkušeného vůdce, začne zaskakovat. Samozřejmě, že sem všichni jeli proto, aby se z mladíků stali chlapi, kteří se umějí sami o sebe postarat, ale na lekci, kterou nyní dostanou, je nikdo nikdy nemohl připravit. Raftování bylo tvrdé, ale fajn. Stejně tak lezení po skalách a kempování. Jenže pak se cosi pokazí a už nejde o to, kdo je a kdo není hrdina. Všichni musejí spojit svoje síly, chtějí-li přežít. Právě Vik je totiž zraněn. A bez něho nemají mladíci šanci, stejně jako on bez nich. Začíná dobrodružství, na které se nezapomíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detsky dobrodruzny film v ktorom mlady Bacon trenoval splavovanie rieky a zaporacke pohlady pre film Divoká rieka. ;) Tentokrat si tu zahral tvrdohlaveho sprievodcu styroch mladikov vo veku 14-16 rokov, ktory trva na tom, aby sa vsetko robilo v sulade s prirodou a ked nie je po jeho, tak zacina chytat rapel, co nakoniec logicky vyusti v konflikt. Nie je to ale ziadny drsny psychothriller. Cele je to podane skôr pohodovo a Bacon pôsobi cely cas ako otravny veduci. Sean Astin tu hra ciernu ovcu, ktorej sa cely ten vylet nepaci a neustale frfle, aby sa nakoniec z neho vyklul jediny rozumny clen celej skupiny. Pochvalit musim este skvely osemdesiatkovy soundtrack a par pôsobivych scen zo splavovania rieky. Vysledkom je prijemny detsky dobrodruzny film. 6/10. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film pre staršie deti a teenagerov.Dej je dosť jednoduchý,mladý mladík berie so sebou štyroch chlapcov vo veku asi 14-16 rokov do divých hôr,aby zažili dobrodružstvo ale zároveň sa aj niečo naučili,aby zmužneli,dokázali splaviť rieku aj liezť po skalách.Ale potom sa niečo vymkne z rúk a prídu problému.Scenérie sú veľmi krásne,samé hory,dravé rieky,jazerá.Veľa rockovej hudby z rokov 80-tých.Film je ale veľmi realistický.To všetko sa v skutočnosti môže stať. ()

Reklama

Reklama