Reklama

Reklama

Recenze (4)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle zase bylo za film? Vyherákovanýmu Buseymu bych to hrdinství nevěřil nikdy, hudba jak z nějakýho rodinnýho filmu o mluvicích psech..no tohle je prostě totálně mimo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctova detektivka v ktorej Gary Busey patra kto zabil jeho brata a pomaha mu pri tom par kamaratov na motorkach. Na akcii to vôbec nestoji a cele to patranie ma vôbec nebavilo. Zaujme to len prijemnou atmosferou a tym, ze to je jeden z mala filmov, kde si Busey zahral hlavnu kladnu ulohu. Najväcsiu zabavu prinasa stary VHS dabing v ktorom vsetci smiesne prehravaju. Jan Kraus si asi myslel, ze dabuje komediu. :) 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další ze starejch a zapomenutejch filmů, který ovšem nejsou vůbec špatný. Má to atmosféru, je to solidně natočený a dobře obsazený. I když se člověk nemůže ubránit dojmu, že vedle trojky Busey-Kotto-Sharkey, jsou tam zbylí dva členové Chrome Angels jen do počtu. A jako bonus je tu nádherně slizkej šerif, ve výborným podání Willama Athertona. Ten tyhle odporný typy prostě umí. I když je tenhle film klišoidní až to bolí, není to ale vůbec zlý. Za mě 70%. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na začátku 90. let vydala na VHS společnost Hollywood C. E. pod stejnojmenným názvem. Z jejich obsahu: Když skončí operace Pouštní bouře, vymění plukovník James Gordon leteckou uniformu za koženou bundu s emblémem "Chrome Soldiers", nasedne na svého harleye a vyrazí za svým bratrem Stoneyem do malého amerického městečka. Ten však byl přepaden a zavražděn a Jim nachází jen jeho vypálenou opravnu lodí. Zpráva o tragédii se roznese rychlostí blesku mezi dalšími čtyřmi přáteli, vietnamskými veterány, kteří se sjíždějí na svých motorkách ze všech koutů Spojených států, aby se sešli nad hrobem přítele a společně zavzpomínali na staré časy. Když však zjistí, že Stoneyova smrt souvisí s nelegálními obchody s marihuanou, do nichž jsou namočeny nejvyšší společenské kruhy ve městě a policie, vezmou spravedlnost do vlastních rukou, protože jen peklo, které rozpoutají, může zachránit životy mnoha nevinných farmářů. ()

Reklama

Reklama