Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezáleží na tom, co mnozí lidé o Dr. Marku Sloanovi říkají. Není to soukromý detektiv. Doopravdy je to lékař, který v některých závažných případech žádá o pomoc policii. Příliš často se totiž setkává s mrtvolami... (oficiální text distributora)

Diskuze

me22dec

me22dec (hodnocení, recenze)

Ahoj, chtěl bych se zeptat, když tento film hodnotilo 37 lidí... jestli je opravdu český název "Diagnóza vražda - Bez varování"? Na zahraničních serverech je totiž pouze název "Diagnosis Murder" a jedná se o první film (ještě před seriálem) z roku 1992. I podle IMDb a obsazení herců to odpovídá tomu, co je tady.

Jenže na CBS Drama dávali "Diagnóza vražda - Bez varování" a podle děje (smrtící virus v Mexiku) a postav (Juan, June Clark...) se jedná o tento film na IMDb, což odpovídá roku 2002, i Dick Van Dyke tam vypadá na rok 2002 a ne 1992. To pak vypadá na Without Warning zde na ČSFD.

Abych to moc nezamotal, opravdu jste všichni hodnotitelé viděli Diagnóza vražda - Bez varování (pokud to v českém názvu opravdu tak je) z roku 1992, kde se řeší vražda nějakého šéfa, nebo Diagnóza vražda - Bez varování z roku 2002, kde se jedná o smrtící virus v Mexiku? ;-) Díky.
(A už vůbec neplést s Diagnóza vražda - Bez slitování z roku 2002.)

Reklama

Reklama