Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Zvláštní počin při kterém byla snaha o jistou originalitu, ale bylo to pojato docela nudným způsobem. Ještě tak ta první půle filmu, kdy se řešila dramatická linie rozpadajícího vztahu mě celkem bavila, jenže pak někde uprostřed nastane šokující zvrat, který bych docela i ocenil, jenže to pak začalo upadat jednak do nudných chvil a jednak to bylo celé takové nereálně včetně sice napínavého, ale divného finále. Ve výsledku jsem rozpolcen a ani nevím jak to mám zhodnotit. Jistá snaha tu byla, ale mě to až tak nechytlo. Ženská ústřední postava mě bavila, ale ta mužská už moc ne. Takže obyčejný průměr. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tenhle film stažený už delší dobu a oddaloval jsem ho, jak mohl. To téma nevěry a zbavení se partnera, toho se točí strašně moc, akorát stokrát jinak. Hodnocení tady mě nakonec přemluvilo pustit si to. Žádný překvapení se nekonalo, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Ve filmu je strašně málo scén, který by se něčím vymykaly od jinejch snímků na podobný téma. Na jedno podívání - 50%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo na Netflixe bez zbytočnej propagandy a idiotizmu. Veľmi dobrý thriller s niekoľkými zvratmi, viacerými vrstvami a divákovi môže len vadiť taký neistý záver. Ale inak po celý čas veľmi pútavá zápletka a nie je vôbec isté, ako sa to vyvinie. Nájde sa tu aj zopár dosť napínavých scén, celkovo to asi vyhrala pasáž so zápalkami. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu říct? Mě to bavilo. Hodně mě to bavilo. Snímek začal stejně jako spousta jiných záležitostí s manželským trojúhelníkem, ale s tím, jak šel děj kupředu, se měnil v něco úplně jiného. Postupně vycházelo najevo, že se mnou měli tvůrci úplně jiné plány; vzali mě na exkurzi do temných zákoutí manželského a milostného života. Na to, že nešlo o žádný typický, drsný thriller, obsahoval film několik opravdu mrazivých momentů a musel jsem ocenit i ten fakt, že byl pro mě děj nepředvídatelný. Tedy, v hrubých obrysech bych to trefil, ale s detaily si tvůrci moc hezky pohráli. Taky mě mocně pobavilo, kdo, komu, a za jakých okolností tento příběh vyprávěl. Abych to zkrátil; film se mi líbil, bavil mě a vyloženě se mi trefil do chuti i nálady. / Poučení: Vytočíš houslistku a šmytec. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama