Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dvojka vznikla patrně proto, že jednička se zaplatila a tvůrcům a hercům bylo v Tatrách zima. Takže se zase bydlí v Kempinski, a pro všechny případy to musí zmínit. Taková reklama na mužství Jána Koleníka, který se prostě ženám líbit musí. Maštalír opět každého naštve, stejně tak do počtu bývalý manžel z Améru a Talošek co nepije tvrdej. Hrozná blbina, ve které sice chybí Langmajer, ale zato dojde zas na Vašuta. Ruce pryč, protože ani tu pitomou erotiku tam Kronerovi neumí dostat. Plus otřesný dabing resp. postsynchrony. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Veselé  pozdravy  z Chorvatska. Balkán je dějištěm druhého shledání s hrdiny tvůrčí dvojky Jakub Kroner a Adriana Kronerová. Chystá  se svatba a svatební zvony ne a ne zazvonit. Táňa Pauhofová by už ráda pod čepec, ovšem bude si muset počkat než se tak stane. Sled vtipných gagů na sebe  nenechá dlouho čekat a film vlastně ani nic jiného nenabízí. Zajímavější zápletka se nedostaví, takže se to má celé tak, že v dovolenkových lokacích se postupně setkáváme se spoustou postav, co mají  diváka zabavit. Zpočátku to potkávání s Dagmar Havlovou, Annou Kadeřávkovou, Markem Majeským, Markem Vašutem a dalšími je osvěžující, jenže je docela riziko si s tímhle vystačit až do konce filmu. Postupem času se ukázalo, že  scénář postrádá potřebná vylepšení, působí odfláknutě a sled jednorázových gagů se omrzí. Volné  pokračování neobměnilo svůj  tvůrčí tým. Poměrně dominuje v kvalitním nasnímání, režijně se Jakub Kroner nevyšvihl nad extra průměr, zaznamenal jsem kvalitně i hůře natočené pasáže, kupříkladu  sekvence s rogalem nebyla zrovna výstavně natočena. Sekvence s Annou Kadeřávkovou, která od minula dostala o něco větší prostor, měla příjemně sexistický náboj. Gagů nebylo málo, vtipně fungovaly ty s Marcem Boninim. A parodie na Titanic s Barťákem také měla potenciál. Éter prořízlo občasně i nějaké to vulgární slovíčko. Kdo očekává typickou vánoční atmosféru, bude značně zklamán. Vánočního ducha tu připomíná pouze v kostýmu Santy pobíhající Marek Majeský. Jinak se cokoliv vánočního tentokrát nekoná. Vše působí spíše letně. Škoda, že s takovou skvělou česko-slovenskou hereckou sestavou nevznikla komediální bomba. Výbuch marnosti se ale tentokrát také nekonal. 6/10 ()

Reklama

kersten 

všechny recenze uživatele

Nemám slov, už nič horšie som ani nemohla vidieť. Lacná napodobenina sexu v meste? Alebo co to bolo ? Jedna hviezda za snahu niečo tak hlúpe vôbec natočiť. Určite sa snažili a čakali od toho len to dobré....ale nie nie.... slovenskí herci rozpravajuci po česky, alebo naopak, hrozne predabovani......nie nie nie.... ()

BlackDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak asi takto vyzerá filmové peklo :-) Zoberte opozerané tváre, zaklincujte to Vašutom, pekne to nasvieťte, natočte a potom v strižni povyberajte pekné obrázky a jebať pritom na nejaký dej - a máte tento brutálny ale fakt brutálny shit. Toto je ešte horšie ako filmy od Evity /a to už je fakt ultranízky level/. Herci, ktorí v tejto plytkosti hrali by mali byť doživotne vylúčení z divadiel v ktorých hrajú - za stratu umeleckého úsudku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco méně agresivně otravné a hloupé než jednička. Postavy už se většinu času nechovají jako retardi a některé scény dokonce i fungují tak jak tvůrci zamýšleli, takže se mi povedlo se občas i pousmát. Tak jako tak ale tohle patří zaslouženě ke dnu Československé tvorby. Aspoň, že si herci užili hezkou dovču v Chorvatsku...20% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama