Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

necisty 

všechny recenze uživatele

Za mě tomu hodně uškodil dabing, některých slovenských herců, který je nejspíš jen na netflixu. Jedničku to samozřejmě ničím nepřekonává a pevně to stojí jen díky některým stále charismatickým postavám. Bohužel se tu nesetkáme se všemi z prvního dílu a to je velká škoda. Napodobování Sexu ve městě tomu také nepřidá, protože dvě dámy na to nestačí. Závěrečný tanec zase parodií na již indické parodie. A vtipu je také míň. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pokračování slovensko-české komedie se přesunulo do Chorvatska, aby nový rok oslavilo svatbou uprostřed léta. Začnu pozitivy: 1) bohaté sympatické obsazení ( dokonce nakonec i Vašut ) 2) lokace - reklama na Chorvatsko 3) luxusní auta, bejváky, dokonce jachta - produkční maximum ( díky product placementu ) témeř na úrovni polských bijáků. No a pak je tu ta čistě filmová část - naprosto o ničem. Něco tak nevtipného, iritujícího, trapného, snaha o umělé ždímání citů na suché podlaze. Opravdu špatný neadekvátní k vynaloženým prostředkům a potenciálu. PS: Druhou hvězdu dávám za ten finální tanec alá Milionář z chatrče - to byl první a poslední moment, který mne upřímně pobavil. ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Jediným opravdu vážným problémem filmu je tradičně Dagmar Veškrnová,menším pak předabovávání některých(?)scén,což mně osobně leze řádně na nervy.Jinak pohodička,šum moře,dovolená,..Příběh je jednoduchý,až naivní,ale na odreagování a natěšení se na léto a dovolenou u moře ideální.K čemu nějaký složitý děj,umělotinu které zdejší uživatelé rádoby zatleskají,přitom samotnému obsahu ani nerozumí.To už je ale alfou a omegou ČSFD. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Už je to víc jak rok a půl, co jsem viděl ten první film, tak mi chvíli trvalo, než jsem se v osobách zorientoval. No, není to žádná extra podívaná, to rozhodně ne, ale jako úplný průser to taky nevidím. Dobře se koukalo na celkem příjemné prostředí, mně z ústřední dámské čtveřice především na G. Marcinkovou a T. Pauhofovou, no a "dánský imfluencer. Zabili ho.", tak ten to zabil:). ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mozno o nieco slabsie ako prvy diel,no stale velmi fajn pohoda odohravajuca sa v nadhernom letnom prostredi Chorvatska,kde sa zjavne krasne zije,normalne zavidim,ale spat k filmu,najviac sa mi ratal Tomas Mastalir,bol vtipny,ale i ostatni herci nezaostavali,jedinym obrovskym minusom bolo dabovanie slovenskych hercov,bohuzial tento primitivizmus sa objavuje coraz viac a viac na Slovensku i v Cechach,co je smutne,ale je*at na to,aj tak som sa dobre bavil,prijal by som aj pokracovanie...:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama