Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco méně agresivně otravné a hloupé než jednička. Postavy už se většinu času nechovají jako retardi a některé scény dokonce i fungují tak jak tvůrci zamýšleli, takže se mi povedlo se občas i pousmát. Tak jako tak ale tohle patří zaslouženě ke dnu Československé tvorby. Aspoň, že si herci užili hezkou dovču v Chorvatsku...20% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Patrně o chlup lepší než první film. Už jen díky tomu, že tu není Prachař. Na druhou stranu příběh Bartošky a Vašáryové se minule uzavřel, takže tady fungují už vyloženě jen jako stafáž, aby se mohlo říkat, že se vrátili (téměř) všichni z jedničky. Holky tentokrát řeší svý příšernosti v Chorvatsku. Nejsou tu tedy hory a alespoň náznak vánoční atmosféry. Na druhou stranu je tu občas scéna, která je tak pitomá, že mě donutila se usmát (spadlý mobil do moře, vedle paddleboardisty, toho to vyděsí a spadne do vody - tohle je nejvtipnější scéna filmu, jo až tak je to špatný). Jednička ale neměla ani tohle, ani pitomou scénu, u který by se divák mohl zasmát nějaký kravině, jakože někdo někam spadne. Jestli má být Jakub Kroner zástupce nastupující generace českých režisérů, tak ať se sbalí i s maminkou a jdou...nejlépe do Ruska. ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma celkom bavil, nebola to žiadna sláva, ale funkciu vypnutia mozgu to splnilo. Zato tento druhý už nedokázal upútať ani ako reklama na Chorvátsko, aj vzhľadom k tomu, že bežný človek sa skôr stotožní s Účastníkmi zájazdu ako týmto okázalým luxusom. Príbeh bol kde? Malo to vôbec nejaký príbeh? Ani som si nevšimla čo je blbé. Kvôli nepochopiteľnému predabovaniu ma nebavil ani Maštalír, ktorý zábavu ťahal v prvom diely. Pritom najviac sa mi žiadalo predabovať Pauhofovú, ktorá sa nedala počúvať a neskutočne ma iritovala. Záverečný indický tanec som už ani nemala snahu pochopiť. ()

Nellaron odpad!

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od toho, že niektorí slovenskí herci boli z neznámych príčin dabovaní do češtiny a niektorí zase nie, tak všetko ostatné bolo vo filme ešte horšie. Dejová línia bola najskôr len nudná, potom bola ešte nudnejšia, ale level trápnosti sa dostavil onedlho, keď vo filme spustili melódiu z Titanicu. Oproti solídnej prvej časti je pokračovanie odpadom. Bolo mi ľúto všetkých tých známych hercov, že sa účastnili na niečom takomto. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kroner mohl být pro slovenskou kinematografii svěří vítr, ale rychle mu došlo, že rychloobrátková komedie zapáchají komercí je produkčně jednodušší a dokonce i něco vydělá. Předchozí Šťastný nový rok za moc nestál, ale tady už nedává smysl ani samotný název. Retardovaná partička se přesunula na chorvatské pláže, takže jde o klasický formát, kdy se spojí natočení filmu a dovolená pro štáb i herce do jednoho projektu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama