Reklama

Reklama

Člověk: Svět uvnitř

(seriál)
  • USA Human: The World Within
USA, 2021, 5 h 15 min (Minutáž: 52–53 min)

Hudba:

Ben Zebelman

Hrají:

Jad Abumrad (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tenhle poučný dokumentární seriál o fungování lidského těla kombinuje poznatky špičkové vědy s poutavými osobními příběhy. (Netflix)

Recenze (6)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý Netflix seriál o lidském těle. Každý díl zkoumá jinou z jeho částí. Dozvíme se, jak fungují reakce, pulz, trávení, imunita až po smysly a zrození. Spousta věcí je tam názorně ukázána a doplněna lidmi, kteří se v tomto oboru buď pohybují, nebo nám představují nějakou svou osobní zkušenost. Určitě se tu toho dá dost dozvědět. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele

Pokud nejste doktor (jako asi tady většina komentujících kteří tvrdí že se nic nového nedozvěděli) tak si troufnu tvrdit že projekt má každému co dát.  Nejlepší dokument o lidském těle dostupný na Netflixu. Témata jsou dobře rozebrána, hezky vizuálně znázorněna a hosté mluví pro laiky i srozumitelně. Celkem 6 dílů mi dalo více jak celá biologie na škole. Snad jen ty osobní linky mi občas přišli dlouhé a zbytečné ( hlavně ta o těch tanečnících) Dospělá ale né lepší verze “Byl jednou jeden život….” ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Hezky zpracovaný, naučný seriál o lidském těle. Každý díl se věnuje jedné funkci naší tělesné schránky, ať je to imunitní systém, zažívací ústrojí nebo srdeční činnost. Víc takových seriálů, prosím. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Tuna omáčky okolo a téměř nic podstatného a už vůbec nic převratného není řečeno. Může být užitečné jen pro amerického analfabeta. 3/10 ()

kuri-noha 

všechny recenze uživatele

Přínos nových informací = 0 %, snaha ukázat všechny tzv. menšiny = 100%. Tohle není naučný dokument, to je americká politická... něco. ()

Reklama

Reklama