Reklama

Reklama

Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně

(TV film)
  • Česko Patříš jen mně (více)

Obsahy(1)

Atraktivní a poněkud svéhlavá psycholožka, dr. Susan Chandler, má svou úspěšnou rozhlasovou poradnu, kde řeší především otázky osamělých žen. Když některé z jejích posluchaček záhadně zmizí a později jsou nalezeny brutálně zavražděny, pustí se do pátrání s pomocí kolegy psychologa, doktora Richardse, a milionáře Aidana Masterse. Zjistí, že šlo o několik bohatých žen, které měly jedno společné, všechny se přihlásily k pobytu do různých luxusních hotelů pro "osamělá srdce". Vydá se po stopách jedné z obětí a doufá, že se jí podaří proniknout do případu stejně jako do světa luxusních letovisek pro osamělé natolik, aby dokázala poradit a především varovat své posluchače. Její pátrání nabere nečekaně dramatickou podobu v okamžiku, kdy se jí nečekaně podaří objevit klíč k nalezení totožnosti vraždícího svůdce. Současně si totiž ke své hrůze uvědomí, že vraha nejen zná, ale že se má sama stát jeho další obětí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Lesley-Anne Down je vizuelně mimořádně zajímavá v jakémkoliv věku, ale tohle bylo co? Apríl? Vždyť je říjen... :-( ()

July 

všechny recenze uživatele

Když jsem v jedenácti začínala s četbou detektivek, objevila jsem M. H. Clarkovou. Brzy jsem poznala, že ač píše řemeslně dobře, hlavní hrdinka je pokaždé skoro stejná - a o pachateli platí totéž, čímž pojem detektivka bohužel ztrácí smysl. Obvykle jsem byla schopná v jejích románech nalézt vraha už dávno před půlkou knihy (a některé nebyly úplně tenké). Nejsou špatné, ale ani výjimečné. O filmu mohu říci totéž - 3* s odřenýma ušima. P.S.: Víc jsem si oblíbila její dceru, Carol Higgins Clarkovou, která píše s vtipem a nadhledem. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

To si ale děláte srandu s tou hlavní postavou, že ano? Kniha mnohem, mnohem lepší. I když jsem to čekal, ale přeci jen jsem čekal krapet víc. Snad až na docela pěkně vypadající Dee to bylo s tím hereckým obsazením velmi bídné. Kdyby to nebyl příběh od Mary Higgins Clark, tak to dostane hvězdy 2. ()

Reklama

Reklama