Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V základu romantika jako hrom, ale v bravůrním podání, které mě náramně bavilo. Maximálně sympatický pár neznámých herců ve velmi nápaditém a zábavném propojení svých těl. S radostí jsem přešel i to závěrečné vlakové klišé, které je v tomhle případě pěkným finišem :) PS: Cítím v tom jisté námětové přiblížení se k Her. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mno, jak začít? Všude samé čtyřky, kam se podívám a zase se po čase citím poněkud nepatřičně. Což se dá na druhou stranu v poklidu zvládnout. Působilo to na mě celé dost nevyváženě, nemůžu si pomoct a hlavní herecká dvojka mi také vůbec nesedla. Kdyby to byla epizoda z jednoho seriálu, ihned zapomenu, ale tohle se tváří, jako normální film, který i přes poměrně vysoké hodnocení nejsem schopen výše bodově akceptovat. Snad někdy jindy, bez Zoe a Michaela. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad a dvojice, jejíž chemie je výborná, přestože spolu většinu filmu nejsou a pouze se dívají očima druhého (doslova). Zoe Kazan je velmi sympatická vzhledem i projevem. Negativa: Vrtá mi hlavou, jak to, že je nenapadlo dát si do ucha hands free (a tvářit se, že telefonují) a taky mě zajímá, jak bude příběh dál pokračovat. Přesto házím logiku za hlavu a dávám 4*. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cs_Z2OyqW5A ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Všechny zmínky o Sense8 jsou zde svým způsobem komické, když tenhle film vyšel rok před první epizodou Sense8. Je to něco jako kdyby Sense8 místo hyperprogresivního seriálu byla klasická "hallmarkovská" romance, kde se děj omezuje na milostný trojúhelník "Wolfgang-Kala-Rajan" a na nic jiného. Všechno ostatní zůstává - kriminálník krimináluje, zhruba desetinásobně je tu rozšířený typ scény, kdy se Will "líbal" na dálku a Wolfgang "kouloval", i orgií se tu člověk dočká, scéna z dětství byl prima doplněk. Ale hlavně tu na člověka čekají příjemné emoce a sympatičtí hlavní hrdinové, jejichž neokoukaným tvářím jsem tu romanci zkrátka a jednoduše věřil. Kaňkou na kráse tak zůstává předčasně utnutý konec. Ovšem ruku na srdce, kdyby nebyl utnutý, asi by to byl trochu jiný filmový žánr, ono už takto to občas skákalo, jen ne z pohádky do pohádky ale z žánru do žánru. Nebýt občas až příliš okaté hry s motivy (zejména barevného teplo/chlad) a klasicky klišoidní záporáckou třetí stranu trojúhelníku a již zmíněného konce, tak by se to Jossu Whedonovi povedlo na jedničku. Vzkaz kritikům: Taky se divím, že telefon nepoužívali pořád, ale jsem rád, že alespoň jednou tam použit byl. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy je to celkem sranda, ten nápad jako takový je taky super, ale pořád ještě je to jenom posraná romance, která nemá z hlediska příběhu šanci nabídnout cokoli jiného, co už jsem neviděl stokrát někde jinde. Koukat na to ráno po chlastačce, asi by se mi to líbilo víc, v normálním stavu je to prostě obyčejné. 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama