Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Recenze (103)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nechci přítele. Nakonec bych mu vyrazila a dala sežrat vlastní zuby." Tak to se mnou Lindy zkus. Jsem veselej, hravej a mám slabost pro agresivní sexy holky, který okamžitě jdou po koulích. A imponujou mi, když uměj vypnout drzou servírku, házet miminem na cíl nebo týrat McLaren. Nezájem? I když tě nechám vyhrát? Tak nic, konec snění. Bavilo mě to a brzy zapomenu, o čem to bylo. Na Lindy však nikoli. Ta se mnou bude muset prožít nějakej ten vlhkej sen. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co si dříve od přirození naprosto rozkokošná Bekinsdejlka nechala transplantovat xicht, aby vyjebala s časem, a na hlavu ji přišili úplně jinak vypadající zbotoxovanou a přemejkapovanou padesátiletou školačku s ochrnutými mimickými svaly, nejen, že mě teď nočně moří skoro více než podobně zpotvořená Zombíkidmenka, ale mám při jejím současném sledování i takový dost divný pocit. Jako bych kdysi děsně toužil vyprcat transvestitu. A ke vší té traumatizující hrůze její nejnovější notně přefiltrované a zoufale přitroublé instapózování filmově teoretická věda jednoznačně definuje odborným termitem „Sterilní a nezáživná kokotina“. Už Katku asi nemyluju! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No jo, ostrý holky a hloupí mužští trubci, to dnes v Hollywoodu frčí. Navíc Tanya Wexler má ponětí o tom, jak se točí akční žánr, asi jako já o vaření, nebo o tom, jak se štupují ponožky. Ale na rozdíl od ní, která není v tomhle femi terroru schopna sesmolit jedinou zajímavou akční scénu, já aspoň zvládnu ukuchtit vajíčka natvrdo :o) Její předchozí ´Vrtěti ženou´ byl velmi příjemný, decentní snímek, ale páni kravaťáci, opravdu necpětě za každou cenu ženy někam, kde se necítí komfortně (čest vyjímkám jako Kathryn Bigelow). __ PS: Botox tentokrát nenadělal větší škody jako u kolegyň (Nicole Kidman že pozdravuje), Beckinsejlka je pořád hot. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na mě příliš protimužské, neumím si představit, že by se film mohl natočit, kdyby to bylo opačně. Na druhou stranu těm co prosadili "rovnost pohlaví", kdy při výběru na vedoucí pozice ve firmách se musí dát přednost ženám se film musí sledovat vysloveně ve vzrušivým stavu. Někdy mě ta rovnice ženy byzchybné bohyně vs muži odporný sráči baví, ale tady byl docela problém, že ační scény nejsou úplně top, scénář působí zmateně a Kate jsem nepoznával. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem fascinující film. V každé scéně je něco špatně, ale v každé něco jiného nebo nějak jinak. Možná to byl záměr a jde o umění, ale podle mě je to spíš obyčejná nezvládnutá hovadina. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je srážka s blbcem a pro blbce je pak nejhorší srážka s Lindy (Beckinsale). Protože tu každý blb okamžitě vytriggeruje k výbuchu zběsilého a brutálního násilí. A i když díky speciální elektrošokové vestě zrovna udrží nerva a pěsti na uzdě, aspoň si představuje, co by dotyčnému udělala. Což je dost zábavný koncept, který oceníte tím spíš, čím víc lidí vás v reálném životě sere. A hlavní hrdinka je i díky Beckinsale sympaťačka (Stathamovi by to samozřejmě člověk věřil víc a našly by se i zajímavější herečky), takže bych si to klidně dokázal představit i jako seriál o několika řadách. Narozdíl od tvůrců, kteří z toho dokázali vytěžit jen dějově i akčně zcela zapomenutelný akčňák, který aspoň trochu zachraňuje svižné tempo, stírací slovní výměny a občasný nápad (házení miminy v porodnici). Po otravném trajleru jsem čekal něco mnohem horšího, tohle hladce zapadne mezi ty ostatní průměrné báchorky o zabijákyních z poslední doby (Ava, Výbušnej koktejl, Protégé, Kate). ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film, který ocení spíše mužští diváci, neboť je plný akce a hlavně na plátně 90 minut poskakuje šílená, ale překrásná blondýna. Příběh sice není nic moc a přímočaře držíce svého plánu se blíží ke svému předvídatelnému konci, ale propracované bojové scény s Kate Beckinsale vážně potěší. K tomu všemu je dílo díky návalům hněvu hlavní postavy přirozeně vtipné a já dokonce v závěru váhal mezi 3-4 hvězdami. 68% ()

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi stydno úplně za všechny, kdo v tomhle hrají a nechápu politiku Amazonu, který si tohle dílko zasponzoroval. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

 Kate Beckinsale je pořád kost a kdo s tím nesouhlasí, tak si v tomhle filmu toho asi moc jiného nenajde. Jasně, je to typický ženský akčňák s klasickými zvraty a nepříliš logickým dějem, mě to ale překvapivě navzdory zdrcujícím recenzím docela bavilo a 90 minut uběhlo skoro jako voda. A co víc, konečně jsem našel vhodnou hereckou polohu pro Jaie Courtneyho, přičemž to bylo v Jolt snad poprvé, co mě regulérně bavil, alespoň těch svých prvních 15 minut. Pokud si platíte Amazon, tak co se týče filmů, tak zas tolik toho na výběr není, takže klidně zkuste. PS : Susan Sarandon si skutečně mohli nechat až do dalšího dílu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Kate Beckinsale je křehké (už teda skoro padesátileté) děvče, ale když na to přijde, dokáže být slušně ostrá. Má totiž potíže s ovládáním hněvu, což většinou znamená, že někdo poblíž dostane pěstí nebo kopačkou mezi nohy. Nosí proto vestu plnou elektrod, které se postarají o elektrický šok v době, kdy „to“ na ni jde. Kate navíc zabijí chlápka, do kterého se zabouchla, což dlouho nezažila, takže její hněv se násobí. Mimochodem ho hraje Jai Courtney, ano, ten otravný synek ze zatím poslední Smrtonosné pasti, u kterého platí, že spojení on a charisma zůstává kapitolou, kterou bych raději obešel. Každopádně to celé může na papíře působit jako svěží nápad, ale na plátně to tak není. Spíš to evokuje skutečnost, že nápad ležel dlouho někde na polici a teď se někomu hodilo utratit pár přebývajících zlaťáků. Celé to chce být odvázané a sarkastické, ovšem vtipné to není, scenáristicky to bolí a bohužel i akčních scén je málo – navíc jsou krátké a tuctově uchopené. A ten finální zvrat chytře opravdu nepůsobí. Beckinsale nám dokáže, že má stále nejen nádherně tvarovaný zadeček, jenže jinak jí tvůrci svou impotentností s rolí jízlivé řeznice vůbec nepomáhají. Raději přihodím téhle nakyslé jednohubce hezké dvě hvězdy a půjdu o dům dál. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

POciSEM pravdu dí, ale v tom to úplně není. Spíš absence jakýkoliv aspoň trochu reálný akce to svrhává do hlubin pekelných, protože občas i ženský se ženskými můžou natočit kompetentní akční film, aby si člověk neříkal na jakou to zase kouká píčovinu, ale to není tento případ. Tak nevadí snad někdy příště.15% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když se chceš 90 minut dívat (=slintat) na totálně hot Kate Beckinsale v pitomý kopírce CRANKu a Johna Wicka, která oběma zmíněnejm filmům nesahá ani po kotníky. [Amazon Prime] ()

petero 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavný akčňák so stále dobre vyzerajúcou Kate Beckinsale kde si hlavná predstaviteľka musí dávať elektrické šoky aby nezmlátila každého kto sa jej čo i len trochu nepozdáva. Škoda toho Jai Courtneyho ktorého nemusím v žiadnom filme okrem Suicide Squad série a pri tej černoške som tiež musel každú chvíľu myslieť či to je naozaj žena a nie nejaký transvestita. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] JOLT, film, který měl dobrý nápad, trochu převzatý z jiných filmů, k tomu pěknou babu Kate Beckinsale, která na svůj věk ještě pořád působí sexy a to je asi tak vše! Nic víc mě ve filmu moc nezaujalo. Neříkám, že třeba akce je točena nějak strašně, ale nebavila mě. Nějaká ta pranice atd – též nic extra. A ani mi nepřijde, že by se tu našlo nějak moc vtipných momentů. Prostě má ta ženská poruchu, že je furt nasraná na lidi a sem tam je sejme. Ani finále mě nebavilo. Chtěl jsem dát jen 1*, ale nakonec jsem se smiloval. Znám horší filmy, je tu jistá snaha, nic nelogického, prostě jsem u toho usínal, nesedlo mi to, takže asi tak … ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ekvivalent k mužským akčním borcům současnosti, jež  podporuje vzrůstající trend akčních režisérek. A námět je poměrně originální a osvěžující. Ve své podstatě filmová "rodina" Johna Wicka a pana Nikdo uvítala ve svém kruhu nový přírůstek s atraktivní Kate Beckinsale v titulní roli. Ta hraje ženu s vrozenou  poruchou sebeovládání. V praxi to znamená, že když  se k ní někdo nechová  pěkně, tak si ho namaže na chleba, a to takovým způsobem, až má všechny kosti v těle roztříštěné. Zpočátku to vypadá hodně zajímavě a neotřele. Hrdinka  vede osamělý  život, navštěvuje soukromého psychiatra, co jí aplikoval na tělo vestu s elektrickými šoky, a dokonce do jejího života vstoupí nápadník, který ovšem záhy umírá. Ústřední nápad se vyprofiluje ve směsici různých drsných střetů s podsvětím. Kate dává na kokos každému urostlému chlapovi, má to spád a 90 minut rychle uteče. Režisérka Tanya Wexler se prezentuje drsnějším pojetím, bitky určitě nejsou  tak choreograficky výživné jako v mužských akčních verzích, ovšem celkem  to dynamicky šlape. A příjemně mysteriózní zápletka začne být postupem času průhledná. Na palubu se přibral Jai Courtney, Stanley Tucci i krátce se zjeví v samotném závěru Susan Sarandon. Snímek ve finální sekvenci naznačuje možné pokračování, na které už zřejmě nedojde. Ve výsledku se jedná o akční thriller s originálním námětem a solidním zpracováním. 9/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Je to dostatočne zábavné, Kate nestarne a hádzanie novorodencov vždy poteší. 3* nedám, lebo to nemá vkus, ale bavil som sa. Aj keď okolo roku 2010 by som sa bavil viac. Guilty pleasure. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která sem tam pobaví, má spád a rozumnej náročnější divák po ní rozhodně nesáhne. Protože je to fakt vekej průměr. Jenže mně tenhle žánr sedne, mám rád Kate (byť tady je už trochu vylepšená) a její sexy hlas, a dneska se mi tenhle kousek trefil do nálady. # příběh *** | hudba *** | akce ****| napětí * | humor ** | pustil bych si znovu *** ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčenější a ženštější verze na Zastav a nepřežiješ (2006). Film má solidní tempo, (stále) překrásnou Kate v hlavní roli, jednoduchý příběh a pár povedených, krvavých, snových scén. Ale jinak nic velkolepého se nekonalo a i akce byla později dosti nudná. Průměrný akčňák, který určitě poběží zanedlouho, jako velkofilm na Nově. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jolt" v sebe má potenciál, no film ako taký je spracovaný mizerne. Postavy sú zaujímavé, no príbehová línia je spracovaná ako čisté bezduché klišé, ktoré toho moc povedať nestihne. Viac-menej viete všetky dôležité príbehové zvraty odhaliť na míle dopredu. Boli momentky, ktoré ma bavili, no osobne som zhodnotil, že najlepší útok tu padol hneď v úvode, keď to schytala tá čašníčka na toalete. To bolo vysoko zaslúžené. Akčné scénky ale majú obrovské množstvo strihov, čo znižuje ich účinok, komediálne momentky nemajú nejaký extra náboj a až na pár výnimiek som sa moc teda nenasmial. Je síce pravda, že všetci herci v rámci svojich rolí robia všetko čo môžu, aby film fungoval, no na nich to nemôže byť postavené. Musia vedieť predať ten príbeh, ktorý im reálne nedáva veľa možností na to, aby z toho niečo vytrieskali. Hrozné to nie je, ale vo svete akčných filmov je toto len slabo spracovaný priemer, ktorý mal na viac. Hodnotenie: C ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

První ze čtyř filmů, které letos vyšli a mají jedno společného, hlavním hrdinou je žena. Logicky ty filmy sou odsouzené ke špatnému hodnocení, už od začátku. Ale je tomu opravdu tomu tak ? Sou to tak špatné filmy, že by měli skončit v propadlišti dějin a nikdy by se neměli vytáhnout na světlo ? Ne, nebo aspoň tenhle film ne, je tedy pravda, že z těch filmů, mi tenhle přišel už od pohledu takovej slabší. A on tedy v některých směrech je slabší, hlavně tomu tedy nesluší žánr akční, jednak akce zde moc neni a je taková rychle, rychle honem, honem, takže ani neni nijak moc dlouhá, špatná vyloženě neni, ale přijde mi že kdyby tady tu akci nedělali, tak by prostě udělali líp. Pak sou to záporáci, sou takový nic moc, nejsou moc dobře vykresleni a jejich motivace, je jako kdyby vypadla z nějaké Bondovky. Ale tady bych kritiku už zastavil, protože na film se vlastně dobře kouká, nenudí a uteče rychle a je to hlavně tím, že Kate Beckinsale prostě po celou dobu filmu něco vyvádí, takže o zábavu v tomhle směru je postaráno. A taky je u toho vtipná a v tomhle směru, mně film dost překvapil, že tenhle film funguje jako komedie na jedničku a je tedy škoda, že se do toho plete akční stránka, která je prostě zbytečná. Koho bylo ve filmu trestuhodně málo, je Stanley Tucci, chemie mezi ním a Kate je skvělá. Je škoda že nemohu dát víc hvězdiček, ale podle mně by film fungoval lépe jako krimi-komedie, ale i tak si nemohu výrazně stěžovat. ()

Reklama

Reklama