Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popletený voják Olimpio se po půl roce vrací z války v bláhové víře, že mu jeho krásná žena Fiamma byla celou dobu věrná - vždyť jí nasadil pás cudnosti a klíč si vzal s sebou. Netuší, že Fiamma si pořídila duplikát, a tak ještě v době Olimpiova návratu má doma poschovávanou celou řadu milenců. Po návratu navíc Olimpiovi odepírá sex a nutí ho, aby se raději soustředil na uzavření dohody se sousedem, mlynářem Oderisim, který je však velice nerudný a velice žárlivý. Není divu, jeho žena Ubalda je nejkrásnější v kraji. Proto Olimpio ve chvíli, kdy ji spatří, nemůže myslet na nic jiného, než na to, jak se s ní vyspat a nasadit tak nepřátelskému Oderisimu parohy. (špaček421)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Talianskych ludovych komedii som videl uz hodne, za prazaklad volynskej juhoceskej komedie Slunce seno sa povazuju Pane, amore e gelosia a Pane amore e fantasia s doslova genialnou Ginou Lollobrigidou. Tie dva filmy boli asi najlepsie talianske ludove komedie. Tuto ide aspon o zrucny rezisersky priemer, ten prostacik mal hodne do seba, zaujimave boli talianske realie roku 1972 : 62 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Roztopašná frivolná komédia s ľudovým humorom, aký vedia urobiť len Taliani. Tentokrát ide o historickú frašku plnú kopancov, úderov a exkrementov, ktorý sa točí okolo pásov cudnosti a sexu a napodiv nejde o žiadnu filmovú hrozu, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Druhý komentár. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Typickej italskej humor mě naprosto míjí. Tady jsem se zasmál snad jednou nebo dvakrát za celej film. Hlavní hrdina je naprostý dement, což by u komedie tolik nevadilo, jenže on překonává několik dimenzí debility. Ostatní naštěstí tak otravní nejsou, akorát celkově scénář je prostě typicky italský - samé rány do hlavy a komické pády s přiblblým výrazem, hovna, teplouši, snahy se s někým vyspat (na tom je to postaveno). Dokonce i bitka ve vodě tu je - ale musím říct že tady mi přišla mnohem vhodnější, než když se ve vodě s někým pere Anthony Steffen coby drsný pistolník. Edwige Fenech je tu pohříchu málo, i když je psaná v hlavní roli, aspoň že při každé příležitosti odkládá šaty a dělá tak ten film (dobře) koukatelným. Jo, veškerý body to ode mě má za tohle a především za úžasnou scénu, kde Edwige zpomaleně běží. Jinak tu kromě ní nestojí za zmínku snad nic. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama