Reklama

Reklama

Děcka jsou v pohodě

  • Španělsko A todo tren. Destino Asturias (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když vám ujede vlak, není to nic příjemného. Jenže když máte uvnitř vlaku vlastní děti, je to pěkný průšvih. Není divu, že se otec Richardo (hypochondr zdrcený situací) spolu s dědečkem Felipem (vynalézavým sukničkářem, který neumí ani přebalit dítě) snaží vlak dohonit. Jen tak mohou napravit své chyby. (Zlín Film Festival)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (14)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Video obsah pre Disney+ na španielsky spôsob a to pomerne s malým plynom. Na celom tom scenári, vedľa toho, že deti boli v poriadku, ma najviac tešilo, že na konci poškodené osoby (viz záverečné titulky) boli odškodnené. Najlepšiu hereckú postavu tu má Santiago Segura. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálna sračka. Doslova. Od detí, cez dospelých až po starých dedov tu nikto nerieši nič iné len, kde sa vykadiť, ako sa vykadiť a niekto sa aj z toho poserie. Niekoľkominútové ódy na výkaly majú byť zaručeným úspechom na komédiu? V tom prípade film patrí presne tam, kam chce patriť - do žumpy. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Blazniva crazy komedie o rozmazlenych detech.Zapletka se toci kolem cesty vlakem. Pripomina mi to dnesni jedenactilete holcicky, ktere ztropi povyk, kdyz pri snidani dostanou jinou znacku jogurtu, nez chteli. Jsou line si povidat, jit do kina, na plovarnu a travi hodiny na Tick tocku. Jsou zde klasicke dvojsmyslne vtipy "Kam vam ho mam strcit?Myslim ten kufr" me neberou,ale pobavila me treba konverzace malych holcicek "Tvoje plet je trochu mdla. Uz je ti prece osm nebo devet, to je prece normalni". Nebo "Chce snist mouchy, co mame pro gekona". Nechybi ale i poklesly zachodovy humor "co to tu tak smrdi,ty ses posral?" ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádnou pořádnou kinematografii. Ale humor? Ten rozhodně! Pobavil jsem se opravdu výborně. Film v celém kontextu funguje dobře, protože prakticky vše je bizarní a velice výrazně stylizované. Snímek je taky vyvedeně obsazený a překvapivě dětští neherci předvedli výborné výkony. Původní film jsem neviděl, ale určitě by nebylo špatné to porovnat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama