Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh Clint (Roger Browne) cestuje po tropických ostrovoch s partiou darebákov a geológov, ktorí spolu hľadajú diamanty, z ktorých by zbohatli. Problémy s domorodcami začínajú, pretože pre nich sú niektoré diamanty posvätné. (Martin741)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedený romanticko-dobrodružný film, odehrávající se v džungli, kam přijede skupinka bílých ukradnout místním domorodcům vzácné diamanty, na jejich cestě zastřelí tucty domorodců, kteří zde padají jako mouchy (některé ty scény se tu opakovaly snad z úsporných důvodů), film má spoustu technických chyb, scénář je velmi slabý, herecké výkony jsou převážně chromé, snad jen příroda tu stojí za to. Film má ale jeden velký klad, jednu z hlavních rolí zde hraje krásná, spoře oděná, božská Edwige Fenech (objevšíse náhodou asi ve 35 minutě!), v jednom ze svých prvních snímků, tedy ještě daleko předtím než se stala královna žlutých zejména Martinových detektivek, už jen kvůli ní jsem vydržel až do konce, jinak jde o typický odpočinkový snímek, který neurazí ale ani nenadchne, není tu téměř nic a nikdo, tedy až na Edwige, kdo by na sebe strhl veškerou pozornost, žádná pamětihodnotná scéna, prostě nic.. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Už jenom nápad natočit film odehrávající se na Borneu v Itálii, s ryze evropsky vypadajícími herečkami představujícími domorodé dívky, je na hlavu. Ale ještě to proložit archivními záběry totálně odlišné kvality, to už je vrchol. Nebýt Edwige, asi bych to ani nedokoukal. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama