Reklama

Reklama

Top Sensation

  • USA Swinging Young Seductresses (více)

Obsahy(1)

Panovačná dědička velké naftařské společnosti si myslí, že jedině láska zachrání jejího zaostalého syna Tonyho, jenžto ve svých dvaceti stále dává přednost hračkám před realitou života. Na luxusní jachtu křižující Středomoří proto najme živočišný pár Alda a Paulu a také prostitutku Ullu, pověřenou svedením Tonyho. Ten však dívku oplývající půvaby zcela ignoruje a místo toho se vydává na průzkum ostrova, kde loď předešlé noci nikým neřízena ztroskotala. Ačkoliv se břehy zdají být zprvu liduprázdné, dívky opalující se na palubě nahé si brzy všimnou páru zvědavých očí... (dopitak)

(více)

Recenze (7)

pepua 

všechny recenze uživatele

Top Sensation je naprosto nudný, ale poměrně také nechutný a odpudivý film. A to díky scéně Edwige s malým kůzlátkem, byť je to natočené decentně, stejně je to jasně naznačená zoofilní prasárna. K tomu jeden incestní vztah a nesympatické postavy bažící pouze po mamonu a sobeckém sebeuspokojení. Netuším, zda se Ottavio Alessi pokoušel o nějaké hlubší poselství, podle mě šlo hlavně o to, aby se herečky co nejčastěji ukazovaly před kamerou (polo)nahé. V americké verzi je lesbická scéna trochu zajímavější, tu německou verzi s detektivní zápletkou nemá cenu vidět. Kariéra Evy Thulin byla krátká, což je samozřejmě škoda. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja viem o tom, ze film bol natoceny v US, talianskej a nemeckej verzii. Videl som taliansku, vsetky verzie sa od seba lisia minutazou, roznymi scenami popridavanymi a pra scen niekde chyba. Ja som to pozeral kvoli nadhernej Edwige fenech /Demoniaque 1968/, ktora sa tu aj vyzliekla - ma nadherne kozy, co normalneho chlapa nenecha chladnym. Hrala tu spoluns Evou Thulin - neviem o dalsom filme, kde by hrali spolu. Za projekciu film rozhodne stoji, najma Stredozemne more bolo nadherne, pribehovo je to zvlastna, bizarna hra. Kvoli Edwige Fenech sa vsak projekcia oplati : 59 % ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako prachsprostý erotický film, přitom o všechnu tu erotiku jde jenom na povrchu a pod ním se režisér nepříliš zručně snaží naznačit nefunkční vztahy mezi novodobou šlechtou, tvořenou majitelkou ropné společnosti, jejím labilním synem, dvěma promiskuitními po penězích lačnícími manželi a přihlouplou prostitutkou, a na druhé straně primitivními pastevci, kteří se za pár šupů nechají zneužívat. Rosalbu Neri i Edwige Fenech sice mám moc rád, a když jsou celý film v plavkách nebo ani to ne, dívá se na ně pěkně, ale tady jsem je měl od začátku chuť zabít. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Talianská dobová podivnosť (i keď si viem predstaviť, že niečo také by takí Francúzi nakrútili aj dnes) celkom funkčne kmitá medzi sexploitation, thrillerom a drámou a to všetko je okorenené klasickou talianskou úchylnosťou. Čo Top Sensation vyťahuje z mora ďalších priemerných dobových erotických thrillerov je jednoznačne duo Rosalba Neri a Edwige Fenech, ktoré sú neodolateľné nielen po fyzickej stránke, ale sú aj veľmi presne obsadené do svojich rolí. Každopádne film je len pre fanúšika dobovej talianskej exploatačnej kinematografie (a nie je to žiadne giallo!). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně svůdný a žhavý film, žhavější než jakýkoliv jiný soft eroťák z pozdější doby. Vždyť v něm také hrají dvě skutečné sexbomby svého času, jednadvacetiletá Edwige Fenech (na samém začátku své kariéry) a o 10 let starší Rosalba Neri, krásné to spojení (srovnatelné snad jen s první ligou a herečkami Bardot, Loren, Cardinale nebo Welch), opravdu bylo se na koukat. Obě krásně opálené a v miniaturních plavečkách lišících se jen jinou barvou! Liščí oči a vůbec celkový dojemný pohled Fenech jistě nenechal chladným žádného muže, přesto Rosalba mě zaujala ještě o něco víc, je to ona kdo si vás asi nejvíce omotá kolem prsu, ona tu dominuje a udává směr. Film obsahuje jednu pěknou svádějící scénu na jachtě hned na začátku, a jednu zajímavou, sice krátkou, ale jinak neuvěřitelně vzrušující lesbickou scénu mezi těmito dvěma známými herečkami a ještě mladou Ewou Thulin (hraje pastýřku), jejíž přeměna ve skutečnou ženu byla také velmi kouzelná. Tento levný explo-eurotrash, je svým způsobem a obsahem opravdu velmi zvláštní film, po většinu času jsme spolu s dívkami na jedné přepychové jachtě (kde jsou např. zavedeny kamery do všech pokojů, k čemu? - sami záhy poznáte..), která křižuje Středomořím, mezitím se zde odehrává jedna opravdu zvláštní hra. Film je jakýmsi pokusem o zábavnou giallo detektivku, celkem zamotanou, místy i trochu nejasnou, typicky taliánsky ukecanou, ale za zkouknutí film určitě stojí, už jen díky těmto dvěma neuvěřitelně přirozeným a krásným herečkám (nikde jinde spolu snad nehráli!), zajímavým jednotlivým charakterům (matka-babochlap a její duševně a mentálně zaostalý, ostýchaví dvacetiletý syn, to jsou jen dvě postavy, které mě krom dvou výše uvedených hereček zaujali asi nejvíc) a celkem šokujícímu konci. Je to jinak film v podstatě sedmi herců, se kterými si scénář bohatě vystačil. Hudební doprovod je nádherně kýčovitý a zábavný současně. Co jsem se dočetl, tak film existuje celkem ve 4 verzích (italská, španělská, anglická a německá), všechny se však od sebe liší (stopáž, jednotlivé scény, apod.). ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama