Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý detektiv "Rad" McCrae a jeho partnerka Lisa se snaží najít vraha kamaráda z dětství a nadějného rapera Benjamina, který měl podle policie spáchat sebevraždu. Rad je přesvědčen, že jeho přítel byl zavražděn. Chce najít vraha a pomstít Benjiho smrt. Při vyšetřování Rad a Lisa proniknout do hip-hopové hudební scény, mezi nahrávací společnosti, právníky, rapery a zapletou se do zločinné sítě plné násilí. Rada a Lisu čekají přestřelky, akce a napětí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele

Kroucení černých prdelek v rytmu laciných songů, hluchých dialogů a negersky typického poplácávání po zádech.. Tahle akční seance, na které se dají hledat pozitiva jen velmi obtížně, se minimálně nepovedla!! Což je i tady dostatečně vidět.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +koukatelné, slušné obsazení(na černý film) a alespoň poslouchatelná hudba, hlavní hrdina má charisma -převážně detektivní, trošku zamotanější, zase ty přestřelky/// Vypadá spíše jako jedna epizoda z nějakého seriálu, ale tváří se vážně, ba dokocne se snaží vypadat drsně. No jde mu to tak napůl. Akce tam není moc, ale pořád je slušná. Dialogy a zápletka už jsou horší a tak nějak pořád nevíte, kdo za to všechno může. Film možná nenadchne, ale je koukatelný a určitě není tak špatný jak se tady píše./// Celkem 50%/// ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to jak "černej" agent 007. No a pak jde v podstatě o řešení trapnýho případu detektivem, kterej se snaží sbalit každou, která kolem něj projde. No a ty "rapeři" :))) Kromě toho sem neměla pocit, že tam někdo umí hrát. Lepší 1*. 30 % ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaná telenovela plná černých krasavic a borců. Dokonalá nezámýšlená parodie na akční filmy vystlaná vším možným, od bullet time s dual barretas po milostné vrkání. Nejsem si jistej zda se smát nebo brečet, ten kousek ani nejde zařadit do béček, protože vytváří uplně novou kategorii ve své branži. Za osvěžující úchylnost a poněkud překvapivý konec dávám 35% ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Len 84 minút, ................. viac pozitív na tomto filme nie som schopný nájsť. Všetko ostatné je buď zlé alebo veľmi zlé. Počnúc trápnym príbehom bez štipky originality, cez veľmi slabé herecké výkony, biednu hudbu, až po ............ všetko ostatné. A ani pretŕčajúce sa pohľadné černošky tieto nedostatky nezakryjú..................Tento film mal asi väčšie ambície, ale fakt si to lepšie hodnotenie nezaslúži .................... ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst anotaci k filmu a je vám jasný, že s tím fakt nemá cenu ztrácet čas. Nějaká televizní znalostní soutěž vám dá i při třetinový poloviční stopáži víc než tohle "veledílo". ()

Carter21 

všechny recenze uživatele

Ustřední dějovou linku (hledaní vraha Benjiho) dostane film až někdy po prvni čtvrtině a i potom se člověk v ději moc nevyzná. Režiser chtěl asi udělat nějaka překvapeni a zvraty ale přehnal to. V neustalych "šokujících" překvapenich sem se vubec nevyznal. Postavy bez jakehokoliv vysvětleni měnili strany či se rozhodli hlavni hrdiny zabit i když tomu nic nenasvědčovalo dokud nezačali střílet jak pominuti. Je pravda že tenhle film zachraňuje jenom dobrá hudba a krásne ženy, to se naopak povedlo. "V Africe žije pták který utrháva hlavičky jiným ptáčkum." ()

Reklama

Reklama