Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do střední školy v malém městečku v Ohiu přijde nový spolužák Gene. Spřátelí se s Benjaminem, kterému se stále nedaří získat dívku jeho srdce Marilyn. Gene se zamiluje do Buny, o kterou však usiluje také syn místního obchodního domu Keny. Gene pomůže Benjaminovi sblížit se s Marilyn, ale sám musí po bitce s Kenym opustit město. Benjamin ale brzy zjistí, že Marilyn je povrchní, a je z toho rozčarovaný. Vrátí se Gene ještě někdy do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších a koukatelných teenagerských komedií o dospívání, plesech a prvním sexu posazená do konce 50. let. Spolu se všemi stereotypy jako kluk-parchant, hezká holka, šedá myš, ... A k tomu dobrá hudba. # [viděno: monitor, EN sub] # příběh *** | hudba **** | humor * | akce * | napětí * | pustil bych si znova *** ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $8,692,426║Tržby Celosvetovo $8,692,426║ Zas jedna z tých menej neznámych komédii, ktorá má dobrý dej a dobré zábavné scénky, pobavilo. /70%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Mischief má všechny atributy, které mně zvedly náladu o xxx procent. To jsou ty moje chviličkové filmy, které miluji, protože vím, že to bude relax jak víno. Jasně, že oskarovka to není, ale o to mně vůbec nešlo. Tady jsem se vrhla mezi všechny ty teenagery a prožívala s nimi úplně všechno. První sexuální zkušenost se zvědavým pejskem a vůbec se nedivím jeho udiveným očím, já jsem se musela smát od ucha k uchu a vzápětí jsem posmutněla při té malé chvilce s malou utrženou růžičkou z lásky. A ano bez rivality v lásce to nešlo, takže tam byly momenty, kdy se mně zvedla hladina adrenalinu v krvi. To všechno bylo podtržené super dobovou muzikou a na konci jsem už jen vrněla a na rtech jsem měla ten spokojený úsměv náctkových let. Všem, kdo mají nějaké chmury, tenhle film doporučuji. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal ako prvé napísať niečo, čím by som mal nalákať ľudí na túto snímku, bola by to určite sex scéna s mladučkou Kelly Preston (Travoltova súčasná manželka) a že ukáže úplne všetko nemusím prízvukovať. Inak je to veľmi vydarený film z prostredia 50tych rokov a asi sa radí medzi moje úplne najobľúbenejšie z toho prostredia. V 80tych rokoch proste vedeli robiť filmy z prostredia päťdesiatok. Naozaj, zlaté osemdesiate roky. Tým dievčatám to tam fakt pristane a ani nemusia byť pod tonami mejkapu a farieb. Roztomilý teeneger filmík, plný rock n rollu a aj istých vtipných scén, oplývajúci súčasnou tvorbou. Doug McKeon bol v hlavnej úlohe výborný, rovnako ako jeho parťák Chris Nash. K tomu nádherné autá a sem tam s nimi aj nejaká automobilová cool naháňačka. Toto naozaj musíte vidieť ak ste tiež milovníkmi 50tych rokov. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

USA, 50's, stredná, trocha toho rebelovania, prvých lások, prvý sex, rockenroll a full naked Kelly Preston. Dokonca ešte väčšia pohodovka ako to znie. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně nečekané překvapení při náhodném výlovu z rybníčku romantických komedií. Zábavný a pohodový výlet do éry Pomády a Elvise, nabízí romantické trable dospívání, které se zase tak moc neliší od těch z mého mládí, trochu rebelie, trochu erotiky a hodně rokenrolu. Potěší oko nejen retro rekvizitami a ucho dobře zvolenou hudbou, pobaví, příjemně naladí a v rovinách obou rozvíjených vztahů si po celou dobu dokáže udržet glanc. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Božské, komické, důmyslné, charakterní, romantické, podmanivé... a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho. Skutečně upřímná záležitost, která splnila moje očekávání. Americké komedie z 80. let a hlavně ze středoškolského prostředí mám fakt rád, ale tady jsem nečekal nijak velký zážitek. Díky bohu...konal se. Díky charakteru postav, originálnímu vtipu, teen romantice a velké porci cool scén jsem si náramně pochutnal. Autoři prciček by si měli z téhle poctivé práce vzít příklad. Velmi silné 4 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Bomba. Teenage komedie, ve které uvidíte maturitní ples, autokino, a spoustu plechových skříněk na chodbě high school, a přesto je vtipná, romantická, a jak píšou kolegové, i lehce erotická. Vydařené retro se spoustou dobrého rockn´rollu a zábavy, u které se nebudete stydět. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Bezzubý Rebel bez příčiny mixnutý nevtipným Návratem do budoucnosti (díl 1). Dost špatně vybraní herci do hlavních rolí - rádobydrsoň je víc rádoby než drsoň a hlavní jakože sladký hoch je vyslovený nekňuba se vzhledem Váni z březového hájku. Zato casting na herečky se vydařil. Příběh nic moc, ale hezké písničky pro nostalgickou náladu. /12. 2. 12./ ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Naivní, ne moc vtipné, nijak extra, takže dávám tři hvězdy o prsa krásné Kelly Preston.☺Neznámý a zajímavý herec Chris Nash si taky jednu zaslouží a ještě celek za podařenou atmosféru rock'n'rollových padesátých let. "Běž. Kromě panictví už nemáš co ztratit." ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Mladá Kelly Preston je něco neopakovatelnýho, naprosto dokonalýho. Velká škoda, že ji zrovna tady museli obklopit jeden Travolta pro chudý a jeden vrchní pošuk, co se furt kácí i z pozic, ze kterých to snad ani technicky neni možný. Nebejt Kelly, tak zřejmě ani nedokoukám - děsná volovina přiživená ještě děsnějšim dabingem. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na deštivé nedělní dopoledne. 1) Sledovat filmy, o nichž si předem nic nepřečtu, může vést k různým nedorozuměním. Tady například jsem si první půlhodinu myslel, že jde o drama, jak hodného chlapce Jonathana (o jakém Benjaminovi to distributor píše?) svede zlý chlapec Gene na scestí. Pak se tedy ukázalo, že ne, ale chvilkové náběhy do seriózna této lehce usměvavé pohodové komedii spíš škodí. 2) Filmoví apologeti Rebela bez příčiny s třicetiletým zpožděním oprašují klasické vizuální i dějové stereotypy. 3) 19letý svěží Doug McKeon (nesmělý Jonathan) a Chris Nash (motorkář Gene) tu vytváří stylovou, byť opravdu hodně neoriginální bromanci. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len taky priemerny tinedzersky film, ma to obcas nieco do seba, ale je tam hodne nudy a vatovo planych plkov, herci mi jaxi nic nehovorili a Mel Damski bol hlavne rejza TV filmov a serialov : 50 % ()

Reklama

Reklama