Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál, který vychází z populárních komiksů Gilberta Sheltona, se odehrává v současném San Franciscu a sleduje čtyři milovníky marihuany a cestovatele časem z konce 60. let minulého století. V roce 1969, kdy bratři zrovna nepařili na Woodstocku, se většinou vyhýbali odvodu, šikaně ze strany úřadů i stálému zaměstnání. Když však vykouří kouzelnou odrůdu marihuany, pohodář Franklin, paranoidní Phineas, chlapácký Freddy a jeho cynická kočka Kitty se náhle přenesou v čase do budoucnosti. Probudí se o 50 let později ve svém zrekonstruovaném domě, který nyní vlastní Switzerovi - etnicky různorodá, ale nudně obyčejná rodina. Zatímco jim noví majitelé, kteří jsou zběhlí v nejmodernějších přístrojích, pomáhají se zorientovat v současném světě, bratři ukazují rodině hodnoty jednoduššího života. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ani dva roky od uvedenia seriál nemá na čsfd pridané hodnotenia jednotlivých epizód, čo je trochu na škodu lebo až také zlé to nie je... ()

Reklama

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Pro pubescenty asi dobré. I když už asi nejsem ten správný demografik, tak třeba u Storybots či Sponge Boba taky nejsem, ale ty jsem zkouknul celé a mám je rád dodnes! Tohle se ale fakt nedá. Neustálé řitní, hovnové a marihuanové "vtípky". Takový masochista fakt nejsem!  0% jen po dvou epizodách... A sbohem a šáteček. ()

remotrumpet 

všechny recenze uživatele

"Jste pokrytci. Poslocháte se? Každý týden se tu předháníte v toleranci a ve chvíli, kedy vyjdete ven, ho máte za kus kovbojský dildo. - To je ten film, kde šli dva chlapi na horu a tam se zkrotí, že? ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Njvíc si mi na tom líbili ty malovaný pozadí. Zbytek byl mix přežitku z doby zčazenejch hipíků a nějaká tádoby kritika moderní doby. Nejlepší byla jejich kočka namluvená vod Tiffany Haddish. Skvělej hlas. Zbytek je plonkovej. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama