Reklama

Reklama

Milovnice filmů Pompo

(festivalový název)
  • Japonsko Eiga daisuki Pompo-san (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joelle Davidovich Pomponette je mladá a energická produkční, která je známá pro svůj talent proměnit i ten nejhorší projekt v kasovní úspěch. Má totiž schopnost odhalit skrytý potenciál herců i štábu a dostat z nich maximum. Sama se však z nějakého důvodu zaměřuje spíše na béčkovou tvorbu, a tak mnozí, včetně jejího asistenta Gena, pochybují o tom, jestli zbytečně nemarní svůj potenciál. Pompo se proto jednoho dne rozhodne napsat vlastní scénář a do role režiséra si vybere právě svého asistenta, který filmy prostě miluje. Dalším neobvyklým krokem je výběr hlavní role, kterou dostane úplně neznámá mladá dívka. Přesto je celý štáb rychle přesvědčený o tom, že tenhle film bude něčím jedinečným a neopakovatelným a někteří si během jeho tvorby dokonce uvědomí, co je vlastně na filmech tak báječné. (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý animovaný film o filmech a jejich tvorbě, který mě zaujal svojí hlavní myšlenkou a některými povedenými scénami. Na druhou stranu mě nechával po emocionální stránce většinu času spíše docela chladným a vše tu na mě působilo až přehnaně idealisticky. Navíc pokud je důležité pro opravdový požitek z filmu, abychom se v něm dokázali najít, pak já se v tomhle kousku po pravdě nikde moc nenašel. Ale i tak se mi to docela líbilo. Některé vizuální nápady byly zajímavé, postavy byly docela sympatické a jako takový velmi zjednodušený pohled na výrobu filmu se to taky dá použít. Ale jo, vlastně docela ucházející zážitek. 6,7/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Vyobrazená láska k tvorbě filmu. Jak píše Jeoffrey, příběh je až moc idealistický (spoiler kinda? hlavně scéna v bance tomu dala "korunu", ale budiž), ale neuráží. Líbil se mi "příběh v příběhu" samotném, námět filmu mě tedy zaujal, jen mu ve finále tolik času nebylo dopřáno. Škoda, že ho nikdy neuvidíme v reálu. Což je dobře i špatně zároveň, protože už mě navnadili. :) 7/10 ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama