Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (283)

castor 

všechny recenze uživatele

„Žije si jakoby nic.“ A právě to je v očích dvou bratrů potíž. Jenže zdání klame. Sandru Bullock totiž zrovna pustili z vězení. Po dvaceti letech. Za vraždu šerifa. Tvůrci nás neustále atakují vzpomínkovými záblesky z osudného dne, který ji především odloučil od pětileté sestry. Okolnosti se dozvídáme postupně, dle mého umně a bez tlačení na pilu. Sandru venku nikdo nevítá, bydlí s pochybnými existencemi, skončí v továrně na zpracování ryb, bez peněz, bez přátel, s depresivními výhledy do budoucna. Světlem v tunelu má být vypátrání sestry, která skončila v adoptivní rodině a ke které se zřejmě nedostaly dopisy, které sestra z vězení trpělivě posílala. Ano, možná je to místy nedotažené (slova rozhodující o pomstě, kvapné společenské předsudky ze strany nového kamaráda, „snadný“ kontakt s druhou dcerou), přesto právě vedlejší postavy sehrají docela zásadní roli. Přesto to hlavní se odehrává okolo společenského ztroskotance, kdy je moc fajn sledovat, jak se Bullock herecky znovu vydává komplikovanějším směrem. Finále je možná trochu nevyrovnanější, ale zafungovalo. Za mě hutné, příběhově silné, věcné a solidně syrové. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Talent Sandry Bullock se vyplýtval na hloupý příběh. Její dny jsou sečteny. S lepším režisérem by vyzněl pravdivěji. Je to moc melodramatické a nesmyslné. Film je o trvání lásky, kdy lidé jednou všechno zničí. Je zde dost podzápletek, tak by to možná vyniklo jako seriál. Jsou zde zvraty.Puvodni film ze sedmdesarek pusobil pravdiveji se zmenami nalady. Toto je melodramaticky nesmysl. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Masterpieace. Ze Sandry se stal tug po děsivé události v jejím dětství, za což si odpykala svůj trest, po propuštění se ale mnoho lidí nespokojí úplně s tím, že by trestání pro ní mohlo kdy skončit. Takže se rozehrává linie jejího života, pomsty, integrace do společnosti a k tomu dojemná rodinná linka - bez patosu. Absolutní špička. Sandra to zahrála tak uvěřitelně, že až mrazí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to potenciál, hutnou atmosféru, minimálně v první polovině chytrý scénář a dobrou práci s narací děje. Do průměru to bohužel strhává ne úplně zdatně uchopená část druhá a hlavně fatálně nedostatečná práce s vedlejšími postavami, které hrají jinak znamenití herci (Bernthal, DOnofrio, Davis), ale nemají moc do hrát, protože tvůrci pro ně nenapsali příliš dobré/zajímavé/důležité role. The Unforgivable je snímek o jedné jediné osobě - Sandře Bullock, která ovšem hraje fantasticky. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Sandru Bullock jsem vždycky považoval za velmi slušnou herečku, ale až v téhle roli mi ukázala, co se v ní doopravdy skrývá. Dokázala výborně zachytit tu vnitřně zlomenou ženu, která se snaží získat druhou šanci. Trýznivá atmosféra, který celý snímek provází je perfektní. Režisérka ukázala, že Narušitel systému nebyla náhoda a vypadá to na nový talent. Pro mě stalo už takovým nepsaným pravidlem, že Jon Bernthal přidá každému snímku, kde se objeví jednu hvězdičku. Ani tento snímek nebyl výjimkou, protože si to zase neskutečně dával. Taktéž vidět Vincenta D'Onofria v jiné roli než Kingpina bylo taktéž příjemným ozvláštněním. Byl to fakt silný film, který ve mně rezonoval opravdu hodně a konečné minuty byly nesmírně silné. Netflix poslední dobou vypouští fakt kvalitní snímky. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama