Reklama

Reklama

Epizody(38)

Obsahy(1)

Zlo nikdy nespí a po porážce klanu Black Moon a záchraně Chibiusy ze spáru Death Phantoma přichází další a mnohem silnější protivníci. Záhadní Death Busters v čele s šíleným profesorem se snaží získat krystaly čistého srdce. Po těchpátrají i nové Senshi tvářící se jako nepřátele party kolem Sailor Moon. Kdo jsou a proč hledají tyto krystaly? A kdo je záhadná Hotaru Tomoe? Zkáza světa přichází a Sailor Moon tomu musí znovu zabránit. (Kicune)

(více)

Recenze (3)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne, vrchol celého seriálu, který beznadějně zbožňuji, již letos 20let. Ta atmosféra a ty scénáře jsou total lahůdkou. Následuje nejslabší 4.s. s jakýmsi cirkusem, kterou od naprostého průseru (ta animace, ach jo) zachraňuje opět humor až na hranici sebeparodie. Každopádně první 3 série jsou the best. Sovereign of Silence aka Královna (či vladařka) Ticha je manifestace postavy takového rozměru, že na to dodnes zírám s otevřenou pusou. A dokonalým seriálovým orgasmem je posledních 11dílů, které tvoří VRCHOL, nejen této série, ale vlastně i seriálu, jako celku. A to nemluvím o lahůdkách typu - probuzení Sailor Saturn, ze které mají i takové tvrďačky, jakými jsou - Uran, Neptun a má nejmilovanější postava z celé ságy Pluto, dost nahnáno. Když si k tomuto pustím desku Orbital - In Sides (zvláště pak EP verzi The Box, kterou tímto vřele doporučuji) jsem doma. A toto je konec mého milostného dopisu. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Vrchol celého Sailor Moon, temná atmosféra, skvělý nepřátelé, a tentokrát ani Sailor Moon/Usagi není nejsilnější. Je tu novej nepřítel v podobě Ticha a šíleného profesora. Objevují se další dvě Sailor, tedy Neptun a Uran, které se spřáhnou s Pluto a začínají si dělat co chtějí, jejich cíl je však eliminovat smrtku v podobě Sailor Saturn. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sailor Moon S je dle pořadí třetí pokračování ságy. Objektivně druhá nejlepší (pro mě osobně úplně nejlepší) část. Začátek je možná trochu roztahaný, posledních 10 dílů ale uteče jak voda. Na scénu přichází nejlepší záporáci Death Busters v čele s šíleným profesorem, jeho asistentkou Kaorinite, skupinou Witches 5 včetně záhadné dívky Hotaru Tomoe. Sailor senshi si musí poradit s mnohem silnějším nepřítelem, který z neznámého důvodu hledá čistá srdce za pomoci svých démonů na jedno použití zvaných Daimon. Vrací se Chibiusa a objevují se dvě nové senshi, ke kterým se přidá Sailor Pluto, známá již z 2. série. Plán Death Busters na zrození mesiáše a zničení planety je dokonalý, samotní padouši jsou veskrz zlí, ale člověk si s nimi užije množství legrace. Charakterů je najednou přespříliš, proto si každý najde svého oblíbence. Poslední boj je možná trochu banální, ale celková atmosféra je dokonalá. ()

Reklama

Reklama