Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Skvost kinematografie. Naturalistický filozofický napínavý road movie o existenciálnych problémoch súčasnej americkej mládeže, realisticky reflektujúci skutočnosť so skvelými hereckými výkonmi, v ktorom žiari hviezda súčasnej pop scény multitalentovaná Britney Spears a trojica menej známych, ale o to lepších hercov. Britney je nielen talentovaná speváčka, ale aj herečka. Neviem prečo akademici v roku 2002 zabudli nominovať tento briliant plný napätia, emócií a dobrodružstiev troch kamarátok a dobrého zlého chlapca ma ceste za ich životnými snami. Muzikálové a spevácke vložky sú úžasné a tvoria neoddeliteľnú súčasť filmu, ktorý by bez nich bol snáď o polovicu kratší a určite menej dynamický. Fuuuuuuuu..........dobrá tráva.........jasné dělám si prdel. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Britney Spears sa s dvomi kamarátkami vydáva na cestu vzkriesenia ich upadnutého priateľstva a vyriešenia "existenciálnych problémov". Neskutočne naivná a hlúpučká, príšerne zahraná a úboho zrežírovaná muzikálovo-psychologická road movie pre najmenších divákov. Myslím divákov pod 12 rokov, pre ktorých to môže byť zaujímavý "príbeh zo života". Britney sa snaží čo jej sily stačia, kupodivu sa ani raz nepozrie do kamery. A svojim fanynkám odovzdáva nenahraditeľné posolstvo, že sa nemajú nikam ponáhlať a s odpanením si majú počkať na "toho pravého", ktorý im to spraví v kalifornskej vile na pobreží oceánu. Šlo by sa na taký film hnevať a dať mu menej než 1*? ()

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud byste tento neuvěřitelný a příšerný výpotek brali jako parodii na teenegerovské filmy, možná byste se i bavili. Ono to ale nějak nejde, už jen proto, že tento paskvil je míněn naprosto vážně. Příšerné dialogy, absence jakéhokoli příběhu, scén, které by vás vytrhly z letargie a také hereckých výkonů. Doufejme, že uctívaná popikona Britney Spears se už na plátně nikdy neobjeví. Když už jí musíme poslouchat v rádiu a sledovat ve videoklipech... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Pokud jste vybaveni notnou dávkou cynismu, tak jako já, budete se náramně bavit. Neodolatelně pitomoučké. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

A zase jedna snaha známé zpěvačky o proražení na stříbrném plátně. Pokud nejste dívka ve věku 12-16 let zbožňujícíc ten nejpopovější pop, ruce (a hlavně oči a uši) pryč! ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejslavnější "panna" (ha ha ha) v akci, a ještě k tomu na filmovém plátně. Čeho všeho se ještě dožiju? Ať to bude cokoliv, horší to snad nebude...alespoň vidíte, co to udělá s dětskou psychikou, když ji svěříte do rukou takových zvrácených šílenců jako jsou redaktorky Cosmo Grilu a podobných příšerností, ty holčičky to totiž berou vážně a pak z nich vyrostou další takovéhle, takovéhle....to slovo ještě nevymysleli, ale jestli s tím něco neuděláme, budeme ho brzo muset vymyslet. Ale jak říká mi amigo Tyler - kdyby sem psala moje dvanáctiletá neteř, viděli byste to úplně jinak:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $12miliónov║Tržby USA $37,191,304║Tržby Celosvetovo $61,141,030 ║ Žiadna veľká hrôza sa nekoná. Bez väčších nárokov v pohode stráviteľná konzumná teen komédia. Kde to mierne zlyháva len na dramatických situáciach ale ináč to celkom v pohode šľape. /40%/ ()

imf odpad!

všechny recenze uživatele

Psychedelická rally, která má jediný cíl - umlátit k smrti všechny slušné diváky. Britney je herecké dřevo nejvyšší kategorie, ale její dvě povedené kamarádky ji trumfují o tři námořní míle. Přidejte si televizní režii, náhodně obsazeného Dana Aykroyda a hudební vložky (bože Dane, cos to udělal?) a máte film kalibru se kterým se může měřit jen Vít Olmer a jeho Waterloo po česku... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Jones: 1. I Love Rock 'N' Roll - Britney Spears [3:06] 2. Shake It Fast - Mystikal [4:15] 3. Girlfriend - Matthew Sweet [3:41] 4. Unforgetful You - Jars of Clay [3:21] 5. Greatest Day - Bowling for Soup [3:14] 6. Overprotected - Britney Spears [6:08] ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatnej film, že v mých očích to dělá z Klubu sráčů minimálně o stupeň lepší snímek...A britney spears se celý film tváří tak uboze a hloupě, že bude lepší, když už s herectvím navždy skončí... ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc podceňovaný film ever! Princezna Britney v růžových šatičkách prožívá první skutečnou lásku na road tripu do LA. A ten soundtrack! To prostě chceš vidět! :D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od totálne nulových hereckých výkonov som pomerne bez ujmy prežil tento film, na ktorom si svojho času poriadne pochutnal každý filmový kritik. Mánia okolo Britney je už dávno prehrmená a som rád, že dievka dostala rozum aspoň v tom, že sa nehrnie do filmovej brandže. Zato jej posielam obrovské dík. Marketingový ťah sa síce podaril ale aj sebe posielam dík, že som za to v kinách nevyvalil zbytočné prachy. Čo je však na zamyslenie je, že tie dve piesne, ktoré mohli vytiahnuť Britneyno vystúpenie pred kamerou z absolútneho dna mi prišli absolútne gýčové. 35%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Wtf? Tady si akorát přišli všichni pohonit ego a zanadávat si na Britney. Film má strašně dobrou energii a než jsem se podívala sem na hodnocení, rikala jsem si, že i hraní jí jde dobře. Dokonce jsem si pobrečela😅Fajn feel good movie. A soundtrack je❤️ ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nemal som od tohto filmu ziadne ocakavania, takze ma ani nemalo co prekvapit. Myslim, ze je to film iba pre fanynky B. Spears. Ale raz stacilo, druhykrat nemusim. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Britney Spears sice nijak nemusím, ale dávat jen kvůli její přítomnosti Crossroads odpad! mi přijde hodně nefér a taky poněkud "too easy". Příběh sice není kdejaká sláva a všehovšudy je upravený tak, aby si mohla Britney zapět své tehdejší hity, ukázat bříško a nakonci "nečekaně" vyhrát pěvěckou soutěž, i když to vlastně ani původně neměla v plánu:), ale cílové publikum (puberťačky od 8-15) let to nejspíš oslovit dokáže a ve svém životě jsem viděl i dalko větší průsery. Navíc Britney tady ještě nemá 80 kilo a oholenou hlavu, takže když už na nic jiného, tak aspoň na ni se rozhodně dívat dá. ()

Reklama

Reklama