Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když profesor Jack Lambert (Dan Aykroyd) zjistí, že jeho soused Max Mueller (Jack Lemmon) je ve skutečnosti nacistický válečný zločinec Karl Luger, rozhodne se vzít spravedlnost do svých rukou. Nikdo jiný se toho totiž zjevně ujmout nehodlá. Jackův plán je tak promyšlený, že policii ani na chvíli nenapadne, že by mohlo jít o vraždu, a případ vyhodnotí jako sebevraždu. Na Jacka nepadl ani stín podezření. Měl by být spokojený, ale není. Svět přece musí vědět, že to nebyla sebevražda, ale že Luger zkrátka od někoho slíznul, co zasloužil. Pošle tedy na policii anonym se svým přiznáním. To si to ale pěkně zavařil! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Komedia, ktora viacej stoji na Lemmonovi nez na Aykroydovi /Krotitele Duchu, Spies like Us/. Aykroyd koémplet vyhasol, hrat nevie, cosi akurat uhra lemmon, ale stale film ostava v sivom, sedivom nevyraznom pod/priemere : 42 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobrá odľahčená komédia, ktorá viac o hranici medzi dobrom a zlom, než o rozosmiatí, čo aj tak robí. 6/10 ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie, ale žádná bomba to nebyla. Konec mě trochu zklamal, mohl být mnohem promyšlenější, nicméně Dan Aykroyd byl fenomenální. Ty jeho komentáře a vyprávění neměly chybu. Co bych tomuto filmu vytkla je, že byl trochu zdlouhavý a měl nemálo hluchých míst. Ale myslím, že tři hvězdičky jsou na místě. Kdybych mohla hodnotit trochu konkrétněji, hodnotila bych to číslem 3, 35. ()

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Poměrně milá komedie o morálce a spravedlnosti s výborným Aykroydem v hlavní roli. Bizarnost morálky a relativní spravedlnosti je silné téma, které ale bohužel pro mě film nedokáže zcela utáhnout, nevím přesně co, ale něco mi ve filmu chybělo, možná více nadsázky. Abych to shrnula, dala bych filmu spíše 2,5 hvězdy, není to totiž úplně blbé, ale taky to není žádný zázrak. Neurazí ani nenadchne, prostě film na jedno promítnutí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Na komediu to bola slabota, skor to bola taka drama okorenena velmi malou stipkou komedie. Troska ma to aj nudilo a pomaly som pri tomto filme zaspal. ()

Reklama

Reklama