Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2023), 16 h 43 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrají:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Recenze uživatele Hopeman k tomuto seriálu (9)

Invaze (2021) 

Trailer je celkem Ok..... ale seriál je Velký špatný! ()

Poslední den (2021) (S01E01) 

Tak v prvním díle se dozvídáme jak vypadá transformovaná unylost kryjící se pod pláštíkem zpomalené nudy. A možná ještě významný pohled na matku, která je buď na opiu nebo valiu (i při rychlosti 2xspeed má stejný výraz znuděného dikobraza) ()

Srážka (2021) (S01E02) 

Druhý díl trochu šlape na brzdu a v duchu časové dilatace majičko víc neznatelně zpomaluje. Nesmyslů netřeba si všímat - ty jsou zde pouze k rozptýlení diváka. ()

Orion (2021) (S01E03) 

Ve třetím díle již filmaři rázně duply na brzdy asi aj s ručkou, takže zpomalení jde reálně vidět i s 2x speedem....A co se týče nudy ...zde začíná být poměrně statická a monotónní. Jo a ti xindlové emzácký se asi budou schovávat do posledního dílu...takže bych zas nespěchal a nechal bych děj ještě trochu pomaleji plynnout....ke konci dílu se mi zdálo že se to fakt pekelně začíná rozjíždět, ale to se mi bohužel jenom spustil spořič obrazovky....... ()

Cesta domů (2021) (S01E05) 

Tak tady si to těch necelejch 10% zaslouží , ale jen za ukázku emzáků nebo něčeho co se tváří jak mořskej ježek 10:45-11:10 a 30:30-31:10 zbytek můžete s klidem vynechat.....jo ještě "parchanti" najdou auto s čokoládou....a matka má stále výraz " jsem sjetá na papriku"!....a to je tak asi vše. ()

Domácí invaze (2021) (S01E06) 

"V šoku z proslovu prezidentky spěchá Aneesha za svojí rodinou, ale zjistí, že jsou jejich životy v ohrožení. (Apple TV+)" - To je jako oficiální popisek k tomuto dílu?  .... to si děláte prdel? - Takže Anýša se setká s emzákem...něco jí rozbombarduje barák...najde hromadu namaděru rozsekanejch vojclů....emzoš jí skoro sejme hasbenda a zabije lidi kteří jí pomohly........a Anýše předtím vůbec nic nebylo divnýho a až teď jí teprve dojde že jsou jejich životy v ohrožení ?! Já to tvrdím od začátku.....Ta je sjetá,zhulená a zpomalená jak lenochod! ------ jsem zvědavej v kterým díle jí dojde že by se mohla zmínit vojákům o tom kusu "něčeho" čím zabila emzáka, když na ně střelba neúčinkuje! - tipuju desátej. ()

Naděje (2021) (S01E07) 

Nic ...Anýša je stále sjetá....a anglosmradi nechápou ani polopaticky, když jim někdo řekne že všude ve městech jsou emzáci a všechno killujou........doufám že bude linka s dětma vod dodávky s čokoládou jak tam tak postávaj s těma upatlanejma tvářičkama a říkaj: my jedly něco co né šokoláte, né kokos, né ožech, ne burák maslo, ne nugát ani marsipán, ne charamel, ne griliáš....pak udělaj Kuk und vidíme jak je emzák rozmrdá na všechny strany :).......( jenže to by bylo až móc dobrý na apple tv) ()

Plno hvězd (2021) (S01E09) odpad!

Scénáristické peklo! ()

První den (2021) (S01E10) odpad!

Letos asi nejtragičtější seriál....jediné neměnné pozitivum byla Anýša se svým výrazem neustále zmateného sjetého dikobraza. ()

Reklama

Reklama