Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motocyklový gang "Páni silnic" v čele s jejich vůdcem Buddym (David Rasche) jsou odsouzeni místním soudem k tříleté podmínce a nesmí po tu dobu opustit kraj, ani páchat jiné nepravosti. Co ale dělat, když při nehodě zemře jeden z členů zvaný "cikán" (James Belushi) a čest gangu velí dopravit jeho tělo rodině do Las Vegas. Na tohle čekal ambiciózní oblastní státní zástupce Hoover (Ray Baker), který čeká na sebemenší Buddyho chybu, aby ho s celým gangem mohl nechat pro porušení podmínky zavřít. Začíná bláznivé pronásledování, při kterém Hoover použije všechny dostupné prostředky včetně armády, aby se mu gang s cikánovou rakví podařilo dopadnout. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (4)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Guild home video a jejich motorkářská komedie, která mi velmi osvěžila nedělní vstávání. Podobně bláznivé komedie, se tehdy vyskytovali vlastně dostatečně, dnes už na ně narazit není úplně jednoduché. Komedie plná povedených vtipů, motorkářských tahů a mluvících medvědů. Hláška "Už tolik nepij" s odpovědí "Dopiju si jen tohle pivo" zatímco si dotyčný leje pivo z bečky přímo do pusy :-) tak ta mne hodně pobavila. A ve stejném duchu, je laděný celý, vcelku příjemný film. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Pivo, motorky, jižanské vlajky a afročernoch se tam objeví až ke konci filmu. K tomu camea pánů Aykroyd, Belushi a Candy = pohodová komedie, které se už netočí. Jo a potěší i "Proctor" z Policejní akademie. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tuto komedii měl na videu,ale video odešlo a film pro mě už nebyl na světě,měl bych zájem ho ještě vidět. ()

Reklama

Reklama