Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Píše se rok 1974. Před dvěma lety si otec Vady Bultenfussové našel novou manželku. Jedenáctiletá Vada se mezitím změnila v malou dámu, která se musela vyrovnat se ztrátou nejlepšího přítele, s těhotenstvím své nevlastní matky a se spoustou otázek, týkajících se především její skutečné matky, kterou nikdy nepoznala. Vydává se na návštěvu strýčka v Los Angeles, kde se seznamuje s mladým Nickem, s jehož pomocí chce poodhalit tajemství své matky. Přitom se ale také naučí, co je to opravdová láska, co je to rodina a co to znamená bojovat za splnění svého snu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Polozapomenutý sequel, který se už dnes nedá nikde sehnat a lze jej maximálně odchytit jednou za uherský rok v televizi. A i přes hrozné ratingy to rozhodně tak špatné není. Je to hodně jiné, bez dojemného konce a český název hodně dlouho nedává moc smysl. Pořád je to ale feel-good odreagovačka, při které občas člověk obrací oči v sloup, v jiný moment je ale snadno lapen příběhem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Četla jsem, že zpěv má na dítě uklidňující vliv.." - "Pokud nemá hudební sluch !!" ;) Tak mě napadá, zda lze mluvit o jakémsi filmovém sluchu.. Pak by samozřejmě otázka, zda jsi slyšel o tom či onom filmu, dostala úplně nový rozměr..;) Stejně jako Vadin filmový svět zde.. Mohlo by se zdát, že bez Culkina tenhle sequel nebude mít culky, zvlášť když Moje - Ne moje, ale Vadina !! ;) - první láska platila za skutečně výborný, kouzelný snímek, nicméně potíž lze hledat úplně jinde, zvlášť když to byla právě opravdu velmi dobrá Ann Chlumsky s tou její Vadou - Nebo vadami ?? ;) - na kom první film vlastně stál.. Některé série by zkrátka neměly vůbec vznikat.. Jakkoli Moje druhá láska se znovu výborně napsanými dialogy nabízí několik opravdu dobrých pasáží s těmi domácími videi Vadiny matky na čele.. A v závěru v porodnici si jeden říká, zvlášť při vzpomínce na první film, který nakonec skutečně ty koule měl, zda se historie nebude opakovat.. Neopakovala, ani v nejmenším.. Bohužel !! ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

"My girl 2" vůbec neměla spatřit světlo světa. Pokračování zbytečné a na "Moje první láska" nemá ani v nejmenším. Veškeré kouzlo, které bylo v předchozím snímku jako by se vytratilo. Ještě že se na scéně objevila Anna Chlumsky, Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis a samozřejmě úžasný soundtrack od "The Temptations - My Girl". ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Spíš sci-fi nežli romantická rádoby komedie, neboť děti, které se bez zjevné či skryté příčiny nevyjadřují jako děti, obyčejně nebývají z tohoto světa. S pubertou to nemá co dělat. Příběh je bez větších výhrad "koukatelný" přesně do onoho památného okamžiku, kdy se Anna Chlumsky alias Vada Sultenfuss řízením osudu zastoupeného chápající macechou přemístí do Los Angeles - bohužel se tak stane velice záhy a velký průšvih završí Austin O'Brien. Zatímco s akční jízdou po boku Arnolda Schwarzeneggera v "Posledním akčním hrdinovi" (1993) se srovnal víc než dobře, úloha Nicka Zsigmonda mu vyloženě neseděla. Oba mladí hrdinové už jaksi vyrostli z dětské otevřenosti a bezprostřednosti a ocitli se přesně v tom nevyhraněném věku, který přináší dost a dost starostí i v reálném světě - a zabývat se ještě osobními problémy postav světa filmového je očividně nad jejich síly. P.S.: Mám drobné podezření, že se pod dílem zkázy podepsal i český dabing, ale nemám pro to žádný přímý ani nepřímý důkaz. ()

venison 

všechny recenze uživatele

K filmu "Moje první láska" jsem si v hlubokých letech devadesátých vytvořila silný vztah a nedám na něj dopustit.. Připomíná mi dětství, vůni ztracených prázdnin a raná přátelství.. Snímek "Moje druhá láska" je přesně tím druhem filmů, které nikdy neměly vzniknout.. Dvojka se snaží vydělat na kouzlu jedničky.. Možná, kdyby se příběh více zaměřil na čerstvou rodinku tvořenou sarkastickým tatínkem Dane Aykroydem a volnomyšlenkářskou Jamie Lee Curtis, udělali by z toho autoři alespoň komedii.. Zklamání na plné čáře.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Děj se odehrává v roce 1974. V radiu v autě ale pak zaslechneme skladbu "Swingtown",  jejímž autorem je Steve Miller Band. Píseň nicméně spatřila světlo světa až roku 1977. (Kacitr)

Reklama

Reklama