Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +ještě krásná Kim Besinger, která měla zajímavé schopnosti, začínající Alyson Hannigan, efekty -strašně moc trapný, málo uvěřitelný/// No tak tohle mi moc nesedlo. Je to zajímavé a když Celesta používá svoje schopnosti a nebo je u toho ta "kabelka" je to rozhodně koukatelné. I rodinné zázemí a vztahy byly zajímavé. Ovšem už zde to bylo málo uvěřitelné a navíc když přišel brácha k TV, tak jsem se červenal a zalézal pod deku. Prostě jsem se cítil trapně. Tohle je film možná tak pro děti./// Celkem 47%/// ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ještě, než vyprávěla historku o tom, jak si jednou na hudebním táboře strčila flétnu…, vytušila dospívající dcera Alyson Hannigan, že její nová matka není běžným člověkem. Otec je totiž vědec a radarovými paprsky hledá mimozemské formy života. A při zopakování svého experimentu může zachránit planetu jisté mimozemšťanky, která je vyslaná dolů na Zemi a která pochopitelně nejprve totálně tápe v pozemských poměrech. Výsledkem je typický americký produkt, který sází na (vesměs neoriginální) situační gagy. Průběh děje nijak nepřekvapí, takže ty tři dietní hvězdy jsou hlavně za sexappeal Kim Basinger a sympatickou komiku Dana Aykroyda. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To je ta nejodpornější věc, jakou jsem kdy viděla !!" - "Taky proto jsme s tím před tisíci lety přestali.." ;) Krásná mimozemšťanka platí právě za ten typ filmu, na jehož zrodu stál výborný nápad, k jehož realizaci však raději nemělo dojít.. Říká se tomu prokaučovaná příležitost.. Promrhaný potenciál !! A pak i další důkaz mé teorie, že scenáristický tým, respektive více než jeden scénárista, většinou filmu škodí a činí ho nekonzistentním, se spoustou humoru jen mezi řádky.. A s podobně špatným skriptem by lépe nenaložil ani větší machr než upocený režisér Richard Benjamin.. A tak znovu musím litovat topícího se Dana Aykroyda i Kim Basinger, která znovu dokazuje svůj obrovský a jedinečný komediální talent pro grotesku.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé odhalení tajemství dámských kabelek. Stejně zajímavý pohled na to, jak se točilo před lety, ta lehkost a jednoduchost, kdy šlo o příběh, postavy a herce a ne kulervoucí střih, lokace a digitální triky. Neméně zajímavý pohled na tehdy mladičké herce (Alyson Hannigan - kdo by to byl řekl, že si tam tahle roztomilá holčička jednou bude vrážet flétnu?, Seth Green - ten mě docela rozsekal). Aykroyd je dost zvláštní neherec, Kim jedna z mála blondýn, které můžu (a to ještě hlavně ve starším provedení) a Jon Lovitz je prostě miláček. Filmy samotný je jen tak tak pohromadě držícím slepencem vaty, dobrých scén (kabelka, Celestin nástup na oslavu) a pokažených scén (líbací scéna je přestřelená až za hranice výdrže a dobrého vkusu). Já se ale do osmdesátek vracím vždycky rád, takže nakonec to je pohodová podívaná. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Komedie stará 20 let, dalo by se říct, že celkem obyčejná a průměrně filmařsky zpracovaná, ale přesto stále milá a úsměvná. Krásná Kim Basinger v množství slušivých kostýmů vyvádí velmi vtipné kousky a přitroublý Dan Aykroyd jí dobře sekunduje. Některé části jsou ovšem nudnější, ale některé zase nadmíru zábavné. V roce 1988 to muselo pobavit hodně, dnes už o trochu méně, ale přesto to většinu dnešních stupidních komedií převyšuje. Pro mě bude Krásná mimozemšťanka vždy symbolem zábavy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama