Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nováčik na vysokej škole (Isabelle Fuhrman) sa pripojí k veslárskemu tímu a podnikne fyzicky a psychologicky náročnú, až chorobne posadnuto závislú cestu prepracovať sa až na samotný vrchol univerzitného rebríčka bez ohľadu na to, čo bude musieť obetovať. (sochoking)

Recenze (9)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Skôr ako o thriller sa podľa mňa jedná o psychologickú drámu, ktorá sa pohráva so zmyslovým vnímaním diváka.  Ide o ženskú, ktorá má veľké ambície a chce sa dostať až na vrchol a je ochotná ísť kvôli tomu i "cez mrtvoly". Výnimočný zážitok z filmu robí totálne nadštandardtná kamera umocnená suprovým soundtrackom. Temné, ťažké a depresívne psycho nahovado. 85% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zbytočný film o bisexuálnej lesbe, čo nevie čo so sebou. Hej, jej orientácia síce nie je hlavnou témou filmu, ale podprahovo je to vsunuté ako jediný normál, ktorým ona disponuje. Pretože inak je šialená a pádlo by si najradšej nechala prišiť k ruke. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

psychologicko sportovní drama o holce,která jde za splněním svého cíle na hranici posedlosti a sebezničení.Podobnost s níže zmíněnou Black Swan je celkem na místě,protože i tam byla hrdinka hodně cílevědomá a trochu magor.Novice je každopádně o dvě třídy slabší,nicméně na režijní prvotinu je to povedené a těží to z minima maximum.Bylo osvěžující konečně zase vidět Isabelle Fuhrman v pořádné roli a snad jí uvidíme častěji...65% ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Veslařská "Black Swan" o nevyrovnané holce, která to moc hrotí. Jako Aronofsky to zatím úplně není, ale hlavní herečka to táhne dobře a gradace/houstnutí atmosféry dostatečný. Hodně muziky za málo peněz, režisérka má talent. ()

Bublasaurus 

všechny recenze uživatele

The Novice je typ filmu, od kterého jsem moc nečekal. Ale atmosféra s tou nepopsatelnou hudbou je fakt neskutečná. Děj je celkově o ničem, ale podání daného příběhu, jak se vysokoškolská studentka snaží dosáhnout toho, čemu věnovala veškerý svůj čas… to je prostě něco, co ještě snad nikdo nenatočil. Vlastně je tato situace úplně nepředstavitelná, protože fakt nesoustředila se na školu, ale na to, co doopravdy chtěla. Film mne zaujal hlavně kvůli Isabelle a usoudil jsem, že to je ta první dospělá role, která ji může dostat výše. Takže Orphan - nejlepší dětská role, The Novice + Sirotek: První oběť - ZATÍM nejlepší dospělé role. ()

PuppetMistr 

všechny recenze uživatele

Před chvilkou se skouknul horor The Last Thing Mary Saw ve kterém hrála Isabelle Fuhrman. Tak tady předvedla ještě lepší výkon. Trochu se pro svojí roli inspirovala filmem Černá labut. ()

Reklama

Reklama