Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Séria krimipríbehov s prvkami romantiky je zárukou tej najlepšej prázdninovej pohody. Aj keď na to na prvý pohľad nevyzerá, Turbo je pes na pohľadanie. Je jednoducho talent, o ktorého služby by stál každý policajný inšpektor. Robí tie najrôznejšie veci a vyrieši množstvo problémov, do ktorých sa jeho pán dostane. A navyše je mu oddaný, ako nikto iný. Ani inšpektor Sepe si svoj život bez tohto čiernobieleho štvornohého priateľa príliš nevie predstaviť. Sú jednoducho nerozlučnou dvojicou a odvtedy, čo je Sepeho priateľka Silvia zastrelená, hádam najviac. Život však ide ďalej a pre Sepeho so svojim talentovaným maznáčikom zaujať nie je žiadny problém. Vo dverách už stojí nová asistentka Gabriella a vzájomné sympatie sú viac ako zrejmé (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Už mě štve jak některé seriály, speciálně ty vysílané na Nově, dělají z diváka debila. Už mě štvou všechny ty dementní rádobyakční kreténoviny se psy či podobnou havětí (ale jinak mám psy rád). Nehoráznost vesmíru, hovadina z nejhovadštějších, stupidita z nejidiotštějších. A vůbec...proč sem nad tím rozčiluju... ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Tak zase tak hrozný seriál jak to tu vypadá to není, ale je zde očividná snaha napodobit Komisaře Rexe, ale jak už jsem řekl...koukatelné to určitě je. ()

Gechitka 

všechny recenze uživatele

Jako zas tak špatný to není. Já na to koukala, když jsem byla ještě kuře a líbilo se mi to. Na Rexe to samozřejmě nemá, ale furt lepší jak některý jiný stupidní seriály jako Hvězdná brána, JAG, MASH a jiný sračky. ()

Reklama

Reklama