Reklama

Reklama

Dokonalý David

(festivalový název)

Obsahy(1)

David je ve svých šestnácti zdánlivě běžný teenager, jehož chlapecký výraz je ale obehnán hordou svalů. Ke vzpírání jej vede hlavně matka Juana, které se nedaří na uměleckém poli a středobodem jejího života je to, aby její syn byl v sedmnácti letech dokonalý svalovec. V bezpočtu hodin strávených ve špinavé tělocvičně a obklopen pestrou skupinkou napumpovaných svalovců se David zoufale snaží zjistit, co to znamená být muž. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byl filmový debut svalnatého mladíka z buenosairesské periferie, tak se dle mě povedl. Zavádí diváka do zákulisí kulturistického sportu, do mírně zmatené duše dospívajícího kluka, který skrývá svou homosexualitu a jeho trošku panovačné matky, zhlížící se v krásném těle svého vlastního syna. Zajímavé ... 7778 ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Tak to byl trochu úlet, na kterým mě zaujalo, že i při rychlosti přehrávání 1,5 mi to přišlo pomalý. Prostředí kulturistiky je pro mě zcela neznámý a nejspíš takovým zůstane. PS: Queer linka filmu je zbytečná, fungoval by i bez toho. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama