Reklama

Reklama

Elitní povídky: Omar Ander Alexis

(seriál)
  • Španělsko Élite: historias breves. Omar Ander Alexis (více)
Španělsko, 2021, 37 min (Minutáž: 10–15 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Ander je v remisi, a tak dělá přes léto psychickou podporu Alexisovi, kterého poznal během chemoterapie. (Netflix)

Recenze (3)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tato série hraje spíš na emocionální strunu a také na consciousness raising, čímž je vlastně celá Elite známá odjakživa co se týče i LGBT komunity. Je to tedy hodně komorní a spíš dojemné. Jako rozloučení s postavou Alexis to posloužilo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli mě Elita něco naučila, tak opravdu mírné toleranci pro homosexualitu, jelikož duu Ander/Omar se prostě nikdy nedalo nefandit. Bohužel se mezi ně vetřela postava jménem Alexis, která mi ve třetí sérii přímo pila krev i navzdory tomu, v jaké nelehké dějové linii sehrála důležitou roli. Jejich zdejší loučení se ale naštěstí podařilo vykonstruovat tak dobře, že jsem si protentokrát nezanadával, ale skoro se dokázal dojmout. [viděno na Netflixu] ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Ander & Omar byli chtě nechtě nejsympatičtějším párem v celém seriálu, snad čistě proto, že na rozdíl od tamějších hetero romancí museli stát při sobě a jejich vztahu se tak dostalo nejkvalitnějšího vývoje, v němž mohli figurovat i jiné děsivé zvraty než "...ten mě podvádí s tamtou" (e. g. rakovina). Tato historia breve toto zúročuje, uplatňuje otravnou postavu ze třetí série s vizáží Gaspara Noého a sympaticky dokončuje jeho tragický příběh. Je zajímavé sledovat, jak tyto rychlokvašky mají paradoxně víc volnosti než hlavní série, svázaná formátem zločinu a seriálovou roztahovačností. ()

Reklama

Reklama