Reklama

Reklama

Od režiséra Roba Zombieho přichází ten nejpodivnější milostný příběh, jaký byl kdy natočen. Setkáváme se v něm s Lily (Sheri Moon Zombie), typickou 150letou upírkou, která hledá muže svých nočních můr... a jednoho dne potká Hermana (Jeff Daniel Phillips), sedm stop vysokého zeleného experimentátora se zlatým srdcem. Setkání se stává láskou na první pohled, ale bohužel ne všechno jde hladce, protože Lilyin otec má s budoucností své dcery jiné plány, které se netýkají Hermana. (TommyZR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

původní seriál, kterému Zombie (asi) skládá poctu neznám, takže nedokážu posoudit do jaké míry se mu to povedlo, ovšem pokud by mě to mělo navnadit k tomu si ho obstarat, tak by se to nesetkalo s úspěchem. Úplně si nejsem jistý zda má jít o komedii,parodii, či snad poctu hororovým klasikám, každopádně ani v jedné rovině to nefunguje. Přitom vizuál mi nepřišel úplně mimo a o komedii/poctu klasikám si vyloženě říkal...20% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krásná práce. U nás bohužel ale odsouzená k nepochopení. Proč? Protože Rob Zombie natočil origin k fenoménu, který Amerika miluje od poloviny 60. let, ale tady ho vidělo jen pár vyvolených. Ta zdejší čísla mluví doslova za vše. Máme tu dva seriály, pět filmů, jeden animák a komiksy. Bylo by fajn proto vnímat letošní The Munsters v celé jejich šíři, protože styl jejich humoru je neopakovatelný a snadno pak může dojít k nedorozumění. Tohle je film pro ty, kteří byli nadšeni už z první fotky Cassandry Peterson z natáčení. Munsterovi kdysi soupeřili ve sledovanosti s Addamsovými, ale na rozdíl od nich byli mnohem více spjati s původním hereckým obsazením a proto bylo pro další generace tak těžké najít ideální herce, kteří by navázali na Yvonne De Carlo, Freda Gwynna a Ala Lewise. A Zombie je miluje natolik, že do role Lily obsadil svou ženu a nechal ji odmítnou hraběte Orloka na prvním rande. Lépe to nemohlo dopadnout. ()

Reklama

Slasher odpad!

všechny recenze uživatele

Maximálně shitový a ve věci Zombieho renomé krajně nepochopitelný pseudo-film někde na úrovni sezonních Spirit Halloween obchodů a strašidelný atrakce tady u nás na Matějský. Cokoli Rob zamýšlel (zachytit a poctít roztomilý kouzlo 60’s série?), tak po všech stránkách hrozně nefunguje. Mohl to být super nostalgický retro camp n’ cheese. Místo toho tonálně mimo, laciný a ošklivě přefiltrovaný, v podstatě fakt nezodpovědný a odfláklý, scénáristicky chabý, trapný, herecky otravný (J.D. Phillips obzvlášť) a těžce nesrandovní / to nejhorší co letos uvidím. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zombie bohužel pojal svůj poslední film jako infantilní a teatrálně přehrávanou frašku, takže z mojí strany nešlo jen o vlažné, ani chladné, ale o přímo ledově mrazivé přijetí. Tenhle žánr fakt nedávám, chovám k němu totiž bytostný odpor. Objektivně slušná výprava, slušné masky, celkově slušná vizuální stránka, které (jako obvykle) pomáhají šantánová barevná světla, ale děj je natolik trapný až debilní, že je snad škoda se o něm jakkoliv rozepisovat. Jen si tak po nějakých rejžových předchozích skvělých kouscích říkám "PROBOHA PROČ?!". ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Dokoukat by se to dalo, ale proč vlastně? Ještě bych pochopil ten přepálený vizuál, ale to, že ten film není vůbec o ničem a táhne se jak sliz, to už pochopit nedokážu. A ani mě už nepřekvapuje, že za tím stojí Rob Zombie, protože jeho režie je čím dál děsivější. Nechápu a mrzí mě to. Ale tohle fakt ne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

Reklama

Reklama