Reklama

Reklama

Od režiséra Roba Zombieho přichází ten nejpodivnější milostný příběh, jaký byl kdy natočen. Setkáváme se v něm s Lily (Sheri Moon Zombie), typickou 150letou upírkou, která hledá muže svých nočních můr... a jednoho dne potká Hermana (Jeff Daniel Phillips), sedm stop vysokého zeleného experimentátora se zlatým srdcem. Setkání se stává láskou na první pohled, ale bohužel ne všechno jde hladce, protože Lilyin otec má s budoucností své dcery jiné plány, které se netýkají Hermana. (TommyZR)

(více)

Recenze (17)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krásná práce. U nás bohužel ale odsouzená k nepochopení. Proč? Protože Rob Zombie natočil origin k fenoménu, který Amerika miluje od poloviny 60. let, ale tady ho vidělo jen pár vyvolených. Ta zdejší čísla mluví doslova za vše. Máme tu dva seriály, pět filmů, jeden animák a komiksy. Bylo by fajn proto vnímat letošní The Munsters v celé jejich šíři, protože styl jejich humoru je neopakovatelný a snadno pak může dojít k nedorozumění. Tohle je film pro ty, kteří byli nadšeni už z první fotky Cassandry Peterson z natáčení. Munsterovi kdysi soupeřili ve sledovanosti s Addamsovými, ale na rozdíl od nich byli mnohem více spjati s původním hereckým obsazením a proto bylo pro další generace tak těžké najít ideální herce, kteří by navázali na Yvonne De Carlo, Freda Gwynna a Ala Lewise. A Zombie je miluje natolik, že do role Lily obsadil svou ženu a nechal ji odmítnou hraběte Orloka na prvním rande. Lépe to nemohlo dopadnout. ()

Slasher odpad!

všechny recenze uživatele

Maximálně shitový a ve věci Zombieho renomé krajně nepochopitelný pseudo-film někde na úrovni sezonních Spirit Halloween obchodů a strašidelný atrakce tady u nás na Matějský. Cokoli Rob zamýšlel (zachytit a poctít roztomilý kouzlo 60’s série?), tak po všech stránkách hrozně nefunguje. Mohl to být super nostalgický retro camp n’ cheese. Místo toho tonálně mimo, laciný a ošklivě přefiltrovaný, v podstatě fakt nezodpovědný a odfláklý, scénáristicky chabý, trapný, herecky otravný (J.D. Phillips obzvlášť) a těžce nesrandovní / to nejhorší co letos uvidím. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď sa po dlhých rokoch randenia Lily stretne s Hermanom Munsterom, vznikne láska na prvý pohlad. Spoločne budú musieť čeliť problémom, ktoré súvisia s ich pôvodom a neobyčajným spôsobom života. - Mám vždy rád, keď si nejaký známy hororový režisér natočí film len tak pre seba. Jamesovi Wanovi sa podarilo minulý rok uspieť s Malignant, na ktorom bola vidieť láska k žánru a hlavne to, že sa mu do toho nikto nestaral. Podobným projektom je aj The Munsters, len je tu vidno, že Rob Zombie je mentálne trochu inde, čo samozrejme nemyslím v zlom, pretože jeho filmovú tvorbu zbožňujem. Teda pokial ide o násilné veci, s ktorými nemá The Munsters nič spoločné. Tu ide čisto len o zábavu a poctu old school hororom, pri ktorej išlo hlavne o to, aby sa čo najviac mohli realizovať maskéri. Dej ma najprv nebavil. Nevedel som sa v ňom zorientovať a mnoho vecí mi nedávalo zmysel, ale po presune do Hollywoodu mňa to vďaka halloweenskej atmosfére chytilo a vytiahlo to u mňa tento kúsok aspoň na slušný priemer. Už ma ale tie tváre, ktoré sa v Zombieho filmoch objavujú takmer 20 rokov, pomaly prestávajú baviť, aj keď Sheri Moon je ako vždy úžasná. Vela som od tohto nečakal, pretože som tušil, že tu hororový žáner nebude úplne v popredí, ale ako nostalgická spomienka na hororové šesťdesiate roky je to celkom príjemné. Techno vampire a DJ Harambe by si podla mňa zaslúžili spin off. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Filmovou tvorbu Roba Zombieho jsem si oblíbil a doposud jsem viděl vše co natočil. Až na tohle. Tomuhle kousku jsem zatím odolával. Konečně ale nastal jeho čas a já se The Munster rozhodl dát šanci. Původní černobílej seriál si tak matně pamatuju. Rozhodně ale netvrdím, že jsem viděl všechny díly. A tohle mělo být právě jakousi Robieho poctou tomuto seriálu. No a nebyl by to Rob Zombie aby to neuchopil po svým a nepřidal tam něco ze sebe. Finální verdikt zní. Těžko říct kdo tuhle taškařici ocení. Můžou to být ti co znají původní seriál i fandové filmové tvorby Roba Zombieho(protože se v tom prostě nezapře). Stejně tak se ale můžou najít diváci kteří raději zůstanou věrni staré dobré černobílé seriálové klasice a jen stěží budou tuhle barvami hrající taškařici skousávat. Stejně tak to může být u fanoušků Roba Zombieho(mezi které patří i já) kteří by raději viděli regulérní horor. Mě ale tahle pocta dnes již kultovnímu seriálu celkem sedla a Robieho odskok od čistokrevnýho hororu mi nevadil. Změna je někdy potřeba. Ikdyž i já doufám, že nám Rob Zombie příště zase přitvrdí. The Munster ode mě vyfasují slabší 4hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zombie bohužel pojal svůj poslední film jako infantilní a teatrálně přehrávanou frašku, takže z mojí strany nešlo jen o vlažné, ani chladné, ale o přímo ledově mrazivé přijetí. Tenhle žánr fakt nedávám, chovám k němu totiž bytostný odpor. Objektivně slušná výprava, slušné masky, celkově slušná vizuální stránka, které (jako obvykle) pomáhají šantánová barevná světla, ale děj je natolik trapný až debilní, že je snad škoda se o něm jakkoliv rozepisovat. Jen si tak po nějakých rejžových předchozích skvělých kouscích říkám "PROBOHA PROČ?!". ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak tahle dětská blbůstka mi málem vypálila díru do hlavy. Modernizace vůbec neprospěla. Charisma původní rodinky tady není. Nefunguje to. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

původní seriál, kterému Zombie (asi) skládá poctu neznám, takže nedokážu posoudit do jaké míry se mu to povedlo, ovšem pokud by mě to mělo navnadit k tomu si ho obstarat, tak by se to nesetkalo s úspěchem. Úplně si nejsem jistý zda má jít o komedii,parodii, či snad poctu hororovým klasikám, každopádně ani v jedné rovině to nefunguje. Přitom vizuál mi nepřišel úplně mimo a o komedii/poctu klasikám si vyloženě říkal...20% ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Síce som to so zaprením dopozeral až do konca (kvôli Robovi, zopár jeho filmov mám rád, a mám aj pár albumov od White Zombie), ale každú chvíľu som mal nutkanie vypichnúť si oči. Niečo tak nevtipné, trápne, afektované už dúfam nikdy nevznikne. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Dokoukat by se to dalo, ale proč vlastně? Ještě bych pochopil ten přepálený vizuál, ale to, že ten film není vůbec o ničem a táhne se jak sliz, to už pochopit nedokážu. A ani mě už nepřekvapuje, že za tím stojí Rob Zombie, protože jeho režie je čím dál děsivější. Nechápu a mrzí mě to. Ale tohle fakt ne. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tohle by se dalo označit jako prequel ke stejnojmennému seriálu. Rob Zombie si natočil takový svůj guilty pleasure. Kdo zná seriál užije si film asi vic. Já se docela bavil protože je z toho hodně cítit jeho styl filmů i videoklipů. Doufám, že příště ale příjde zase s nějakým slasherem. 55% ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Už od traileru jsem čekal infantilní srágoru, kterou jsem sice nakonec dostal, ale parádní vizuální stránka, semtam něco úsměvnýho a stále sexy samice Sheri Moon z toho udělaly jakžtakž koukatelnou záležitost. Ale příště Robe už zase nějakej pořádnej horor prosím... 2,5* ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Monstrózní podívaná, která ovšem moc nezaujme. Naprosto nevyužitý potencionál a při tom to mohla být taková monsters podívaná. Škoda. Zombie zklamal. ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Původní seriál neznám, věřím však, že mu Rob Zombie složil fanouškovoskou poctu podobně jako to dělal u předchozích snímků. Scénář a celkové vyznění trošku směšné, pár vtipů a scén ale bylo fajn, nejlepší však masky. Sheri Moon zde hrála velmi dobře. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Pozitivně hodnotím hrátky s barevnými světly a vzhled příšerek, film ovšem sráží naprosto debilní hlášky a humor za každou cenu. Některým věcem se člověk zasměje, ale čeho je moc, toho je příliš a ve finále je z toho obtížně stravitelný guláš... ()

Reklama

Reklama