Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie (Walker Scobell) a jeho přátelé objevují tajemství otcova domu a najdou tajnou centrálu nejmocnějšího světového hrdiny Strážce. Když padouši vezmou centrálu útokem, musí Charlieho partička využít všechen svůj důvtip a kuráž, aby zachránila sebe i svět. (cerdax2)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Owen kdysi platil za pořádnou hvězdu, dneska je na něj bohužel spíše smutný pohled, když musí se svým hlasem kouzlit stejně jako kdysi, ale bohužel se tomu tak děje v mnohem horším filmu než kdysi bývalo zvykem. Tihle dětští Power Rangers jsou určěni pro ty nejskalnější Owenovy příznivce, pro ně mám ovšem špatnou zprávu. V hlavní roli jsou zde dětské postavy a Owen se vyskytuje jen na začátku a na konci. 20% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tuctový a ničím neprekvapujúci Disney-based „superhero“ film, ktorý opakuje len stokrát videný klišé scény a motívy. To už je len čerešničkou na torte, že predvedenie kostýmu, ktorý používa Owen Wilson, sa „veľmi podobá“ k tomu „Starkovskému“. Film, ktorý je možný bez problémov vynechať (preskočiť). Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2022 a protože každá domácnost musí mít svého superhrdinu, přichází na plac Owen Wilson alias The Guard. Na režijní stoličku zasedlo režisérské duo, které má na kontě takové superhity jako Paranormal Activity 3 a 4 nebo Nerve, takže jsem očekával opravdovou pecku (ano, to byl sarkasmus). A dostal jsem přesně podprůměrné cosi, co by v kinech totálně pohořelo, takže není divu, že Paramount rozhodl premiéru odbít na své streamovací platformě Paramount+, kde se neúspěch snadno zamaskuje. Scénář je typicky generický, všechno je nám servírováno polopatě, aby divák nemusel moc přemýšlet. Až je mi z těchhle filmů poslední dobou špatně. Ve svém jádru to vlastně není ani tak superhrdinský film jako příběh bandy otravných dětí, kteří tropí neplechu a dostanou se s klidem do nijak nestřeženého doupěte protagonisty, kde si jednoduše dělají, po čem zatouží a využijí jeho věcičky, aby nadělali ještě větší neplechu (Wilson je na plakátě jen proto, že má známý ksicht). Prostě rodinná výplachovka, kde borci s klidem střílí po dětech. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale ja som sa miestami fakt po piči bavil :D Jasné, je to pičovina ako voda v koši, má to stereotypné postavy s plochými charaktermi, ktoré sa nikam neposúvajú, otrepanú dejovú linku, ktorá nemá čím prekvapiť a klasickú dejovú kostru, ALE má to ujebaného a o život hláškujucého Peñu, ktorý si to očividne užíval a krpatého Keith L. Williamsa, ktorého som si zamiloval už vo filme Good Boys, takže oni dvaja, keď sa zjavili o újeby som mal postarané. Hlavne si treba uvedomiť, že táto šaškáreň bola robené pre zasranov, tupý mainstream, doobedný nedeľný program na jojke a podobne. Ja som na to natrafil náhodou, potreboval som len pozrieť nejakú nenáročnú lacnú chujovinu pred spaním. Účel splnilo. ()

JerryMalfoy97 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku sem samozřejmě nečekal nic a dostal sem to co jsem si představoval, že dostanu. Podprůměrnou supráckou vykrádačku. Chvílema mi to přišlo jako mix Power Rangers a Marvelu, nejvíce Iron Mana. PR v bojových ,,technikách" které byly přesně tak umělé jako v PR a Iron Mana, co se týče obleku, nanotechnologiích a pohled na hrdinu uvnitř obleku, úplně jak Iron Man.. Příběh filmu je velmi jednoduchý, předvídatelný a chvílemi hloupý. Film nezachránilo ani duo Wilson a Peña, kterých mi bylo občas fakt líto co jim to scenáristé předali. Ale abych jen nebrečel tak co se týče hudby a efektů, tak nebyli úplně k zahození. Rozhodně nejde o kvalitní podívanou, ale na jedno odpoledne to asi půjde. Samozřejmě raději se podívat na něco pořádného. Za mě 41% ()

Galerie (105)

Zajímavosti (2)

  • Futuristický elektrický motocykl zaparkovaný v tajném doupěti je skutečný motocykl z dílny kalifornské společnosti Untitled Motorcycles, navržený Hugo Ecclesem. (HellFire)
  • Původně se počítalo s nasazením filmu do kin, nakonec byl však uveden rovnou na streamovací platformu Paramount+. (HellFire)

Reklama

Reklama