Reklama

Reklama

Dvě znuděné paničky v domácnosti z předměstí, Connie (Kristen Bell) a její nejlepší kamarádka JoJo (Kirby Howell-Baptiste), vymyslí plán, jak vydělat miliony dolarů na falešných kuponech. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

EricNor 

všechny recenze uživatele

Od Vince Vaughna jsem čekal trochu víc, asi ho to ani moc nebavilo, prostě práce a navíc se tam objevil až skoro v půlce filmu. Nazvat film komedií chce trochu fantazie, protože je to natočeno dost mdle, holky se snaží, jen to nejsou komičky, což by nevadilo, kdyby se nesnažili jimi být. Dá se to zkouknout, jen by to chtělo rychlejší tempo. Ještě bych vytkl fekální humor, který mi vyloženě nesedí je pro mě znamením, že tvůrcům došli nápady. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pseudokomedie o tom,jak dvě kamarádky víceméně náhodou zjistí jak se dá slušně podvádět s toliko oblíbenými kupony.Přičemž je stíhá pošťák Vince Vaghna a člověk přes prevenci ztrát Paul Walter Hauser.Moc vtipné to není,dramatické taky úplně ne a i když mám rád Kristen Bell,tak tady sem měl trochu problém jí fandit...40% ()

Reklama

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem šťastné konce. Bavila ma tá ironickosť a dôvtip, že prý zločin s nákupnými kupónmi. Ja som mala oxitocín už len pri sledovaní filmu XD pri kreativite a při tom, ako vydrbali so systémom. Niekedy človek potrebuje nejaké odreagovanie a slobodu aby sa uzdravil. Dôležité je počúvať svoje srdce a nezabúdať na to, že je jedno ako sa dostanete do cieľa. Dôležité je, že sa tam dostanete....pretože niekedy aj cesta môže byť cieľ 👍 len bacha na podobných vyšetrovateľov, ktorý kvôli nespokojnosti v osobnom živote prikladajú dôležitosť práci až nadrámec a tak pri premotivovanosti sa zaoberajú aj takýmito detailami, ktorým ostatní nevenujú pozornosť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela sympatické a vděčné díky svěžímu tématu.  Je tu vyobrazen originální a chytrý podnikatelský záměr, kde 2 kamarádky z ničeho vymyslí plán jak vydělat miliony na falešných kuponech. Celý ten plán mě hodně bavil i díky Kristen Bell a zajímavě to graduje. Jakmile příjde na scénu Vaughn a Hauser, tak to překvapivě lehce padá, byť i tam se našly zajímavé momenty, ale po komediální stránce jsem rozhodně čekal víc, ba nedostal jsem nic moc, spíš zde funguje krimi/drama linie. Oplatí se vidět díky šílenému námětu. 6/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kriminalni komedie o extremnim kuponovani, v niz se skoro  vsichni chovaji uprimne. Je to lehka zabava zalozena na skutecnem pribehu. Jakoby tri ruzne filmy a zadny neni dobry. Az hloupe zabavne, ale neprinutilo me to premyslet. Mozna tu je kritika kapitalismu nebo materialismu. Vypraveni neni moc soudrzne. Jako kdyby film zdarma rozdaval odpuzovace. Postavy se postupne meni v emocnim oblouku a na konci nejsou hrdinove ani nicemove. Na umele oplodneni jezdi bile Americanky do Prahy a dalsich ceskych mest. V USA musi prodat dum a u nas je to nejen levnejsi, ale cesti lekari na rozdil od americkych, pro ktere je pacient jen cislo a chodici penezenka, maji vetsi empatii. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • V originálnom scenári všetky wrestlingové referencie vo filme referovali wrestlingovú spoločnosť WWE. Tie však boli zmenené na All Elite Wrestling po tom, ako sa Paul Walter Hauser upísal k filmu, ktorý vďaka jeho priateľstvu s majiteľov tejto promócie bol schopný vyjednať lepšiu ponuku v rámci licencovania. (drake31)

Reklama

Reklama