Reklama

Reklama

Ueki no hósoku

(seriál)
  • Japonsko Ueki no Housoku (více)
Japonsko, (2005–2006), 19 h 33 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Cubasa Fukuči (komiks)

Hudba:

Akifumi Tada

Hrají:

Romi Paku, Mamiko Noto, Džúróta Kosugi, Iššin Čiba, Jui Horie, Jú Asakawa, Ken Narita, Megumi Hajašibara, Minori Čihara, Noriaki Sugijama, Susumu Čiba (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

Bůh vybral z obyvatel nebes sto kandidátů na jeho místo. Každý z nich má za úkol si v lidském světě vybrat dítě, kterému propůjčí určitou speciální schopnost. Tyto děti pak mezi sebou budou bojovat, až zbyde jediné - a kandidát, který ho vybral se stane novým Bohem. Kousuke Ueki byl vybrán kandidátem na Boha jménem Kobasen, který ho k boji obdařil schopností měnit odpad ve stromy. Kobasen ale nikdy neměl zájem na tom stát se novým Bohem. Chtěl jen prostřednictvím Uekiho zjistit, kam až sahá lidský smysl pro spravedlnost, o kterém nikdy neměl valné mínění. Jeho plán se mu ale vymkne z rukou, protože Ueki se rozhodne bitvu vyhrát za každou cenu a zamezit tak zneužití boží moci, ke kterému se schyluje. (Genryuusai)

(více)

Recenze (3)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Ueki je prostě drsoň. Je naprosto vybočující a nepředvídatelný. Celé to působí jako dobrá nadsázka, navíc když při akci hlavního hrdiny lítaj vzduchem symboly pro tříděný odpad. Ale závislost jsem si nevypěstovala, občas se to dost táhne. A anglický titulky jsou super! ( Nepřítel: Noone's gonna hear your dying screams here! Ueki: What? I'm not gonna dye anything...) A asi od 40. epizody tam hraje celkem zajímavá hudba... skoro bych řekla techno. ()

Reklama

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Padesátidílná definice ryzího shonenu. Co mi brání dát 5* je jen a pouze přílišná lehkost, s jakou se kladní hrdinové otřepávali ze zranění pro zloduchy smrtelných, a možná ještě špetka naivity, kterou to rozhodně obsahuje. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama