Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teroristé se zmocní odpalovacích kódů k jaderným zbraním a vydírají vládu. K jejich zlikvidování je aktivován tajný projekt D1neboli Digitální muž - vyspělý druh kyborga. Ten svůj úkol splní, avšak díky sabotáži u něj nastane porucha a on sám začíná kvůli kódům ohrožovat malé pouštní městečko. Proti němu je vyslána elitní jednotka složená z lidí a kyborgů. (Ertai)

(více)

Recenze (15)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Totalni zetko co si budem nalhavat bylo mi to doporuceno jako dobrej ulet pravda jmeno rezisera ve mne vyvolavalo hruzu ale toto patri k tomu lepsimu co kdy zpatlal nejruznejsich kybernetickych silenosti neni nikdy dost navic ultimator Matthias Hues je temer vzdy sazkou na jistotu takze proc se na to nekouknout ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

To jsem takhle jednou v noci přepínala televizi a najednou mě zaujalo tohle - i z půlvteřinového záběru to na mě ječelo: "Odpad!" Chvíli jsem se pochechtávala zoufale prkenným hercům, trapně blboučkým scénám a ubohým efektům (i 20 let staré "Star Wars" na tom byly s triky mnohem, mnohem lépe). Ale měla jsem ráno brzo vstávat, tak jsem si tu akční sci-fi grotesku po 10 minutách odpustila. Pro vzdálenou, skutečně nepatrnou možnost, že třeba na tom filmu nebylo všechno špatné, jen jsem ten záblesk průměrnosti v oné krátké době zrovna nezahlédla, dávám jednu hvězdu. Doporučit ke sledování lze malým klukům (maximálně do 9 let věku), jako komedii v kroužku přátel (nasmějí se i bez marjány či alkoholu) a také lidem, co postrádají smysl pro humor, jsou však masochisté. 10% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A já už myslel, že se dočkám filmu, kde Hues nehraje záporáka a zase omyl. Hues jako robot se mi líbi, tým těch cyborgu nic moc, ale špatný nebyli, akce ušla, ale ty efekty.. to bylo fakt špatný. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Béčko jako výšité. Triky jsou choré, scénář je plytký, a herecké výkony nulove. Digitální muž měl vypadat jako RoboCop, nebo mi tak aspon připadal. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pokial Segosovo Half Past Dead 2002 bola nuda, krc a trapas, toto nie. Oplati sa to mat, nie je to dobry, je to spatny film, ale je to prototyp zabavneho spatneho filmu : 55 % ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Štvrtá ( a posledná ) oprášená VHSka zo zbierky s titulmi od M.Huesa. Oproti Blackbelt, Death Match a Fists of Iron rozhodne z iného súdka a pre mňa najslabšia . Hues má rozhodne ksicht pre tú postavu, ale žiaľ nepredvádza to kvôli čomu ho máme my milovníci video-filmov 90' rokov najradšej. Film je rozhodne slabá sci-fi - akčná blbosť s nulovým " príbehom ". Ale za Huesa 2*. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčné nízkorozpočtové sci-fi, ktoré okrem efektných zbraní zaujme už iba nemeckým hercom záporných rolí - Huesom. Herci sú nudní, dialógy nevieryhodné a zápletka je zbytočne preťahovaná, naviac s viacerými nelogičnosťami. Ale najhorším prvkom sú efekty, hlavne počítačové scény s vesmírnou loďou. Hodnotenie: 35% ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Laciné "akční sci-fi", rozuměj natočené s deseti lidmi v lokacích nějaké pouště a tmavých chodeb. Nezachrání to ani Hues a o zbytku ansámblu není třeba hovořit; na filmu vlastně zaujmou jen vtipně amatérské triky a hrozivě děravý scénář. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Strasnost. Kopirka vseho co jste videli, podporena nekvalitou na vsech zbyvajicich frontach. Jako je napr. pokus o hrani. :) ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Mno tohle byla docela síla.Hues to musel vzít jenom proto že neměl prachy na stejka páč mi i tady přišel že je nějakej polívkovej.Každopádně nic to nemění na tom že i když je ten fil shit tak velkej Matthias je prostě pořád zvíře. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Teroristi sedia v búdke uprostred púšte a jediný kto ich môže spacifimasakrovať je digitálny muž, prvý kyborg vyrobený na 3d tlačiarni v 90-tych rokoch. V popise deja sa píše že tento železný klátič s nemeckým roboprízvukom sa vymkne kontrole a začne ohrozovať ľudí, ale mne skôr prišlo že ho celý čas všetci len osierajú a tak som mu prial aby všetkých rozmrdal tým svoji absurdne obrovským kanónom, pred ktorým by aj černošský pornoherci zbledli ako vápno. Kyborg si pokojne ide a slušne poprosí miestnych o spoluprácu, ale pološialený americký rednekovia a rednečky po ňom vyždy začnú len strieľať, tak čo má chudák robiť, musí predsa ochraňova sám seba, keďže je štátny majetok. Musím povedať že minimálne prvá polovica filmu je slušne zábavná, 90-te roky z toho striekajú prúdom, scenár je vymastený ako pekáč, digiefekty trápne, zato ohníky a výbuchy solídne a moc sa nimi nešetrí. Zaujímavosťou je, že Digitalmanova megazbraň ľudí väčšinou prestrelí a projektil vybuchne až niekde za nimi, ale o nejaké to explodujúce telo tiež neprídeme. Plus je tu brat Patricka Swayzeho, ktorý sa kyborga pokúsi prejsť autom. Antikyborg komando je paradoxne tiež plné kyborgov ( akurát to nevedia ) a ani oni sa nedajú zahanbiť veľkosťou svojich plamenných flusátok. Vo finále to potom skĺzne z dementne zábavného béčka viac do prostej trapošiny, keď sa komanďáci s kyborgom dokola naháňajú v úzkych chodbách nejakej starej továrne a napokon si kyborg po vzore predátora strhá brnenie aby si to rozdal s posledným hrdinom na férovku päste proti oceli. Nejakú zábavu to zo seba vytrieskať dokázalo a jeden bod má samozrejme klasik Matthias Hues, aj keď vyzeral že sa trochu nudí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční videosnímek se odehrává kdesi v budoucnosti a pohrává si s námětem kinofilmu 'Univerzální voják'. A protože se jedná o nízkorozpočtový počin, výprava je mizerná, digitální efekty viditelně jednoduché, herecké výkony tristní. A dialogy? Raději si zacpat uši. Tento snímek je jako z nouze ctnost. ()

Reklama

Reklama