Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čestný newyorský policista Billy Brennan vstupuje do temného světa korupce a vražd. Stane se svědkem zločinu - jeho nejlepšího přítele a bývalého partnera Vinnieho smrtelně zraní, protože se zapletl do nezákonných obchodů. Před smrtí Billymu prozradí heslo. Ten začne na vlastní pěst pátrat v podsvětí po vrahovi. Sám se zaplete s děvčetem informátora, drogově závislého gigola. Nakonec použije svérázné metody, které zloduchy poštvou proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Cival 

všechny recenze uživatele

Další bídný film s mým velikým NEoblíbencem Williamem Baldwinem, jehož trapné NEherectví mě dokáže vždy spolehlivě pobavit. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané béčko bez solidních hlášek :( Ale když si chce člověk něčím ukrátit čas, tak to jo. Lepší než drátem do oka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že sa jedná len o maximálne priemernú snímku, ale má svoje svetlé miesta. V prvom rade bratia Baldwinovci (William a Adam) sa výborne dopĺňali a boli skvelá dvojka. V neposlednom rade ten krimi príbeh nebol vôbec zlý a bavil. Ale to samozrejme ku dobrej snímke nestačí. Navyše je z toho cítiť neuveriteľné Bčko, ak nie rovno Cčko. Snímku som si pozrel, pretože som sa snažil zhliadnuť celú filmografiu mojej obľúbenej Elizabeth Mitchell a v tejto sníme svojím šarmom a hereckým umom opäť nesklamala, ale predovšetkým musím pochváliť skvelého Jona Sedu, z ktorého sa neskôr stal známejší herec a veľmi kvalitný. Asi by som vám poradil takto: Ak budú dávať tento snímok v televízií, tak si ho pozrite, ale ak si ho chcete stiahnuť tak kvalitnú akčnú krimi drámu hľadajte ďalej. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Súhlasím do posledného slova s Wacoslavom. Vegetol ako vždy kecá a zase tak dobré lokácie, aby si to zaslúžilo 3*, to nemá. Dodám len, že William Baldwin je ako vždy nevýrazný. Ľavou zadnou ho tromfne jeho bratranec z tretieho kolena Adam Baldwin a kráske Elizabeth Mitchell čierne vlasy fakt nepristanú. 4/10. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Solidní díky obsazení vůbec né nudné béčko, ve kterém William Baldwin mstí svého nejlepšího kámoše a par'táka Adama Baldwina, který se tak trochu zapletl s mafií (neber úplatky nebo se z toho zblázníš) aby pomohl své pohledné exotické ženě a synovi. Akce nic moc, efekty žádné, hlášky nulové, příběh ojetý ale obsazení povedené zvláš't klasický Adam Baldwin jak ho máme rádí a projevově sympatický mafián v podání Jona Sedy. Navíc i pohledné herečky. ()

Reklama

Reklama