Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět prolínajících se zábavných příběhů noci plné sexu a otevřených možností, ve které nic nejde podle plánu, ale každý dostane to, co potřebuje. (Netflix)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (17)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle šlo úplně mimo mě. Kdybych si pečlivěji pročetla obsah, ušetřila bych si čas. Bohužel i tam, kde to na chvíli vypadalo slibně, se to zvrhlo v něco, co mi absolutně nic neříká. Jako komedie to potom nefunguje už vůbec. Zkusím nebýt konzerva a nedat odpad. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně překvapivě celkem zábavná erotická komedie ze Španělska, která se v závěru snaží být trochu víc vznešenější, než ve skutečnosti je, ale jinak si v průběhu celého filmu drží slušnou dávku humoru a dobře se na ni dívá. Neurážející průměr a celkem odlehčená fajn zábava ve formě pěti různých paralelních příběhů v jednom filmu. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Zábavná španělská sexy komedie, která je o mezilidských vztazích a sexu, ale sex je vlastně neustále v pozadí a mlhavý. Pozornost je upřena na lidi, kteří nejsou vnitřně šťastní, a proto se raději utápějí v sexu. Přitom je příběh podán s humorem a nadhledem. Příjemně jsem se bavil. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Čím víc, tím líp je co do prostoru, ale i charakterů (jelikož každý ze zúčastněných chce v podstatě jen jedno) komorní smyslná jednohubka, sestávající z několika navzájem se prolínajících příběhů, z nichž mě pobavilo především duo žen s oknem jako vrata, a vlastně i vynucená čtyřka přátel s (ne)plánovaným vyústěním. Přesto bych ale film neoznačil jako čistou komedii, protože některé linie měly i vážnější nádech - viz kontakt dvou mužů přes gloryhole či setkání ex-partnerů po letech. Bizarní sonda do vztahů na jednu i více nocí. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nepobavil. Děj je poskládaný z několika minipříběhů odehrávajících se na swingers party, ať už v klubu nebo doma. Spousta vtipných scén a překvapivých odhalení a rozhodnutí, asi nejvíc to překvapení v domácím provedení. Nechybí erotický náboj. Konec je trochu idylický, ale i tak dávám za pět, protože jsem se po celou dobu usmíval a to se mi u komedie poslední dobou nestává často. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama