Reklama

Reklama

Táta z billboardu

  • Česko Táta z plakátu (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley Olsen ztvárňují hlavní role v této šíleně legrační láskou okořeněné komedii plné bláznivých plánů a šokujících překvapení. S pevným rozhodnutím nalézt pro svého tátu Maxe novou lásku sestry namalují na billboard v srdci Hollywoodu soukromou reklamu. Po několika katastrofálních schůzkách Max konečně potká Brooke a je tu láska na první pohledovšem s jednou překážkou. A tou je bouřlivý skejťák, který je nejen synem Brook, ale též největším nepřítelem našich dvojčat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Ještě, že je tu skvělý Tom Amandes, protože ty dvě obludy v hlavnívh rolích bych asi zastřelil ;-). Ale i ta Jessica Tuck není marná. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že scénář byl originální a zápletka zajímavá. Tím však komplimenty z mé strany končí. Film byl patrně koncipován pro mladší diváky, což je poznat i z toho, že ve filmu mají hlavní role především děti, které řešily triviální prolémy. Musím však přiznat, že jsem byl zvědav na závěrečné minuty snímku. Ty mne zklamaly. Chyběla mi tu totiž podstatnější dějová linie. Můj ortel zní tři hvězdičky, a to hlavně kvůli originálnímu nápadu s inzerátem na billboardu a za roztomilé úsměvy děvčat Olsenových, ale především za Toma Amandese v roli otce oněch dvou již zmiňovaných děvčat. Tohoto herce jsem si oblíbil v seriálu Everwood a byl jsem potěšen, že ho vidím také v jiné roli. Abych to ukončil, jedná se o průměrnou podívanou pro celou rodinu. Pro fanoušky a hlavně fanynky dvojčat Olsenových povinnost, pro ostatní nenáročná zábava na půl druhé hodiny... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +mělo to pár dobrejch momentů, hudba je jak z jiného filmu -z počátku to bylo hodně dětinské (tedy ne že by nebylo ani potom, ale nějak jsem si zvyk)/// Po dlouhé době první setkání s Olsenkama. Určitě u mě nepatří mezi nejoblíbenější, ale mám je celkem rád a hlavně na jejich pozdější filmy se těším. Tento je však pro mě již trošku pase. Z tohoto věku jsem už odrostl hodně dávno. Prostě cílené publikum je někde mezi 7 až 13 lety. Přesto nelze tomuto snímku upřít, že má pár dobrých momentů. Jinak je samozřejmě vše už dávno nalajnované, a tak vás máloco překvapí, snad jen dětští herci./// Celkem 56%/// ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film s Olsenkama ještě šel. Když jsem ho viděla poprvé, docela mě bavil. Většina následujících filmů, které Olsens' twins natočily, už však stojí celkem za nic, často už ani nemají žádný nový nápad. ~(3,3)~ ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Stupidní, nudné a místy nechutné. Takhle si Alan Metter představuje rodinnou romantickou komedii? Ten malý kudrnatý blonďák vypadá jako buzík. Sem se to vážně nehodí. Některé další figury se zde ocitly omylem. ()

Romanstekl 

všechny recenze uživatele

Mají i lepší filmy... Dabing také není moc povedený. Koukat se na to nechá,ale mockrát jsem se premlouval,abych dokoukal. Je to hodně jednoduché pro nenáročné diváky. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Tady dle mého názoru nastal ten okamžik, kdy se holky měli na herectví vykašlat a nepoškodit tím svou značku. Raději bych na ně vzpomínala jako "ty roztomilé z malých dohazovaček" než jako na ty, co měly jeden skvělý film a pak jen samé propadáky a cpou se všude kde je škvíra. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Taková klasická americká komedie z devadesátek. Olsenky jsem měla ráda a jejich filmy jsou takové nenáročné. Už se mi nelíbí, co z nich zbylo, ale na jejich komedie se ráda podívám. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Tak pro fandy tehle dvou slecen, a nebo chteji "pozadi" pri vareni obeda... =) Akorat me fascinovalo jak zvladly (nebo i? byl tam jeste ten kluk...?! =) ) namalovat ten billboard.. =D ()

Marty1905 

všechny recenze uživatele

Fílm byl námštem zajímavý je super vidět, že dvě malé sestry dokážou dát dohromady dva dospělé lidi. Nadruhou stranu viděl jsem již o dost lepší filmy od těchto dvojčat, ale zase je fakt že tento film byl jeden z jejich prvních. ()

Reklama

Reklama