Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley tráví s rodiči zimní prázdniny v luxusním hotelu na Bahamách. Nemohou proto jet se svými kamarády na školní výlet na Havaj. A tak se obě rozhodnou vytěžit z nastalé situace co nejvíc: pořádně to rozjedou a prožijí obrovskou lásku! Uprostřed jachet, soukromých letadel, surfařů, potápěčů, motorových člunů, ježdění na koních a procházek při měsíčku narazí obě dívky na tajemný starožitný prsten. Užijí si tak nejen báječné prázdniny, ale i dobrodružství, na jaké se jen tak nezapomíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Shit 

všechny recenze uživatele

Holky sice pěkný, ale příběh naprosto úděsnej. Nebýt tam Olsenovic dvojčata taky by se z toho nedala vykouzlit ani jedna hvězdička, ale s nima si to dovolit můžu ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Chvílemi to silně připomíná hudební videoklip. Takový film bez scénáře, který má očividně být jen propagací hezkých mladých slečen Olsenových. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Holčiny Olsenovy mají sice hezké ksichtíky a taky se hezky usmívají, ale to je asi tak všechno, co se dá v tomto filmu silně připomínající homevideo s větším počtem aktérů přiznat k dobru. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Hormony mi obvykle velí udílet filmům s Olsenkami 2* (to jako aby měla každá jednu), ale tahle slátanina překračuje tradiční míru blbosti jejich eskapád, takže holt jen za 1, dvojčátka. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

vsichni to zname, do skoly pro nas necekane zajde rodinny majordomus s tim, ze se jede na dovcu. to nas samozdrejme nevyvede z miry, stejne uz se pul roku vidime s kamosema na hawaji. jenze tatik v jeho osobnim tryskaci oznami, ze misto na hawaii, kde uz sme byli domluveni se spoluzackama se jede na bahamy. damn. co se da delat, fotrik nas na udobrenou obdaril tucnou american express a luxusnimi hadyrky. cert to vem, i na bahamach se poflakuje spousta pohodovych lidi, a kdyz uz nic, muzem aspon dat rec s vikym kozenym o businessu. "ahoj paris, tady na bahamach je to fakt super. ash potkala skvelyho kluka, kterej ma uplne suprovy kamose, a ti maj zas uplne bozi jachtu. hnedka prvni noc sme tam udelali party, sano teklo proudem a nekdo dotahl i koks a ecka, takze sme si to skvele uzili a dali si grupac pekne za svitu tropical mesice. je to hrozne romanticky. zejtra si deme zajezdit na vodnich skutrech a na konich po plazi, uz se moc tesim taxe mej pozdravuj ode me justina." na co jsem se to proboha dival?!? ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné sú tie Olsenovky, oni si nedajú povedať...stále hrať v blbostiach, ktoré pozerajú iba pošahané fansky týchto dvoch sestier...no fuj ()

ic 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, popravdě jsem ho nepochopil, on tam snad ani není žádný děj. Jediné co je na tom zajímavé je, že se to odehrává na Bahamách. Ani by mě nepřekvailo, kdyby to byla reklama hotelu Královská věž. Protože jako film je to odpad... jako reklama celkem dobrý. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka plná veselejch nebo zamilovanejch pisniček, puberťáckejch vztahů a snobáckejch dětiček. Neřikám, že ty holky nejsou šikovny, ale ocuť pocuť - hrát ve sračkách znamená odpad. ()

Kroc 

všechny recenze uživatele

o čem to bylo?nějak příběh?ne! nějakej děj?né...nebo počkat...ježdění na skútrech,chození na párty a ježdění v jachtě...o bože jak sem to mohla přehlídnout? ()

Death 

všechny recenze uživatele

Scenar je jedno velke vakuum a jestli film sazi pouze na krasu slecen Olsenovych, tak je to trochu malo. Presneji receno u muzske populace za jednu hvezdicku :). ()

Reklama

Reklama