Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley se ocitly ve městě nad řekou Temží, aby tam spolu s dalšími teenagery zkusily řídit celý svět. I při všech zmatcích, které na ně čekají, si buďte jisti, že obě blondýnky zažijí správnou dávku dobrodružství, legrace a zavedou vás na mejdany, kde to opravdu frčí. Sestry Olsenovy zase řádí a vy musíte být u toho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

haWranka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ze sester Olsenových mám kopřivku. Jejich "herecké" výkony, to je snad největší katastrofa v tomhle už tak dost katastrofálním "filmu". A k tomu ještě katastrofální sekaný střihy, ze kterých mě bolela hlava. Taky tu má mládež asi jenom jedinou zábavu a to je nakupování. Ble na to! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Sice jediná věc, u které jsem se skutečně zasmála, byla ta hláška s Voldemortem (viz komentář novoten), ale i tak to nebylo tak špatné. Když člověk vidí i ty jejich naprosté propadáky (Výlet do Říma, Sestry na Bahamách, atd), tak ho dokonce tento film i trochu překvapí. ~(3,3)~ ()

Reklama

Tartarus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nezažil! Netušil jsem, že se mi při hodině angličtiny (škola hrou, chápete?) udělá fyzicky nevolno z téhle srágory. Tak o čem tenhle filmeček vlastně je. Parta lidí podle vzorce kráska, kráska, kráska, hezoun a kretén s videokamerou se vydají poznávat Londýn. Ježíši kdyby alespoň trošku hráli že hrajou. Vtipy jako přilepený toaletní papír na botě a co s ním mě neskutečně vytáčely. Dalším hřebíčkem do mé rakve byly ty neskutečně hloupé zpomalené, zrychlené či opakované záběry. Proč? Snaha zavděčit se určité skupině diváctva byla více než zřetelná. Na závěr upozornění: Může zabíjet. Ach jo, kam sem to vlez... ()

janejudyjune 

všechny recenze uživatele

Plus tohoto filmu spočívá v tom, že jsem v Londýně byla a mohla jsem si tak vybavit všechny možné vzpomínky. Obsah je velice podobný všem ostatním filmům z řady, jen se ze slunných Baham přesuneme do o něco deštivějšího Londýna, kde všichni filmový Angličané mluví s hrozným a špatným cockneyským přízvukem, který je pro americké filmové Angličany tak běžný. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Ach, ďalší film s asi najznámejšími dvojčatami na svete je v podstate náplňovo totožný so Sestrami v akcí, akurát je obohatený o zložku "lásky" a iného pohľadu na mužskú časť osadenstva. Totálna blbsť, ale odpad to nie je, určite sa nájdu tisíce ľudí, ktorým sa to páčilo. Ja ako citlivá bytosť ich úprimne ľutujem :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně (Anglie, Velká Británie) a ve městech Glendale a Los Angeles (USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama