Reklama

Reklama

Mladá modrá krev - Série 2

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Wilhelm si jenom těžko zvyká na nové povinnosti a má strach, že kvůli titulu korunního prince přijde o všechno, na čem mu záleží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

Petra321 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som sa k zhliadnutiu druhej série Young Royals dostala pomerne neskoro, nemala som nijaké spoilery, takže som nevedela, do čoho idem. Jediné, čo som sa vopred dozvedela, bolo, že koniec niektorých ľudí sklamal. Mne ale bolo od samého začiatku, keď asi v prvej epizóde padlo slovko o nejakom príhovore, jasné, ako to vlastne skončí a nemýlila som sa. Bolo to viac ako očakávané, takže ma nemalo čo sklamať. Herci predviedli naozaj úžasné výkony a ja dúfam, že keď sa tento seriál uchýli ku koncu, oboch uvidíme v ďalších skvelých projektoch. Myslím, že všetci si chvália herecký výkon najmä Edvina Rydinga, ktorý to s korunným princom naozaj nemá jednoduché, keďže Wilhelm si prechádza veľmi ťažkým obdobím a je toho naňho jednoducho príliš veľa. Ja v tomto smere nebudem výnimkou, pretože tento človek je jasným dôkazom toho, že ovládanie reči tela je pre hercov nesmierne dôležité. Ostatní za ním ale nezaostávajú, pretože všetci, od ďalšieho hlavného protagonistu Omara Rudberga, až po vedľajšie postavy, stvárnené Fridou Argento, Maltem Gårdingerom, či Nikitou Uggla sú naozaj skvelé a uveriteľné. Príbeh nie je len o dvoch chlapcoch, ktorým ich rozdielne spoločenské postavenie bráni v láske, ale takisto aj o ďalších aspektoch ich okolia. Dve postavy hovoria o tom, aká vie byť láska slepá a nebezpečná. Pri ďalších dvoch vidíme, čo môže spôsobiť nedôvera. Ďalšie zasa poukazujú na to, že aj najlepší priateľ vám môže bodnúť nôž do chrbta. ()

JanJakJan 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, ze druhá série je ještě lepší než první. Jak krásně dokážou vykreslit ty podlé neviňátka. Hry, “přátelství” ale i důležitá poselství  Láska je slepá, láska hory přenáší, čas zahojí všechny rány, pro jedno kvítí slunce nesvítí, oko za oko, tak dlouho chodíš se dzbánem…, a pevně věřím, ze ve třetí sérii bude i ze na každou svini …  Herecké talenty u tak mladých lidi jsou neskutečné. A přidáme k tomu neokoukané téma, skandály a královská rodina z blízka. K tomu vyvíjející se vztahy se všemi všedními i nevšedními maličkostmi. ()

Reklama

tajda 

všechny recenze uživatele

Na začátek obrovská poklona všem hercům, v celém pokračování není jediný slabý herecký výkon. Ovšem vynikají oba dva hlavní představitelé - Edvin je přirozený talent, mnohdy řekne víc mlčením, výrazem v tváři, pohybem… A k samotnému ději, pokračování úspěšné první série se dalo udělat mnoha způsoby, od obyčejné LGBT love story po popis sladkého studentského života. Tvůrci však zůstali u nejlepších tradic severské kinematografie a nabízí strhující děj  v mnoha vrstvách a polohách. Každý si tam může najít to, co mu bude nejlépe vyhovovat. Za mě 95%… ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Edvin Ryding je ťahúňom celého seriálu, je veľmi talentovaný. Druhá séria si drží kvalitatívny štandard sérii prvej, ale predvídateľná zápletka to dosť kazí. Nie je to zlé, ale už trocha otrepané. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá série je perfektní. Zmizel sice wow efekt z té první, ale laťka je pořád hodně vysoko. Na mě funguje ta schopnost držet napětí, zajímavý (byť uvěřitelný) dějový zvraty, vývoj jednotlivejch postav... To v kombinaci s výtečným herectvím a do toho vhozený parádně udělaný scény typu párty v dobových kostýmech a jsou pro mě Young Royals pořád vrchol toho, co se dneska dá v (queer) seriálech zhlídnout. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama