Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Mocný kartel obrátí život lidí z mexického příhraničního města Allende vzhůru nohama a celá situace skončí tragicky. (Netflix)

Recenze (6)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

K seriálu mě přivedly dvě slova z obsahu, a to Mexiko a kartel. Už ani na to není spoleh. Namísto jasného a zajímavého děje sledujeme střípky ze života spousty obyvatel malého mexického Chánova. Přeskakuje se od jednoho k druhému a vlastně se nic neděje. Po dvou epizodách jsem si řekl, že budu muset zrychlovat, ale trochu se to zlepšilo. Že do těch mini příběhů zařadili i školáky bylo opravdu zbytečné. Před koncem se DEA pochválí, že odhalili místo pobytu kartelu a dál nic. A šéfové kartelu cítí potřebu potrestat místní obyvatele, tak si "půjčí" vězně ze státní věznice, ozbrojí je a vyhladí část vesnice. No a to je konec. Žádný závěr, jestli byl někdo potrestán nebo nic se nestalo. Jen dvě opuštěné děti bez rodiny na ulici, kterých se ujme zametač. The End. 49%. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem další Narcos, ale čekal jsem alespoň něco v tom stylu. Bohužel se jedná jen o mexickou nudnou telenovelu lehce přelitou kartelovskou polevou. E01 - E05 1*, E06 3* ()

Reklama

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Je to takové zmatené, kromě mexické verze Karla Effy (Paquito) mi všechny postavy splývaly. Rozjíždí se tam několik linek a žádná není dotažená. Pořád to vypadá že se to už už rozjede a bude to super a najednou je konec a jeden pořádně neví o čem to vlastně mělo být. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naprostá zoufalost, nelogičnost, příšerný střih a scénář a celkově je to prostě úplně mimo. A ta příšernááá NUDA! Tady je nudné naprosto vše i krajina s hudbou dohromady. Za mě 25% ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Netlix si chtěl urvat další Narcos, ale ani tristní osud mexického pohraničí ještě automaticky neznamená dobré řemeslo, protože tomu chybí nápaditá režie, rozeznatelné/charismatické postavy (hlavně dorost je zcela zaměnitelný rovnátka nerovnátka) nebo aspoň základní míra divákovy empatie ke komukoliv nebo k jakémukoliv dění... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama