Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Mocný kartel obrátí život lidí z mexického příhraničního města Allende vzhůru nohama a celá situace skončí tragicky. (Netflix)

Recenze (6)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Netlix si chtěl urvat další Narcos, ale ani tristní osud mexického pohraničí ještě automaticky neznamená dobré řemeslo, protože tomu chybí nápaditá režie, rozeznatelné/charismatické postavy (hlavně dorost je zcela zaměnitelný rovnátka nerovnátka) nebo aspoň základní míra divákovy empatie ke komukoliv nebo k jakémukoliv dění... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naprostá zoufalost, nelogičnost, příšerný střih a scénář a celkově je to prostě úplně mimo. A ta příšernááá NUDA! Tady je nudné naprosto vše i krajina s hudbou dohromady. Za mě 25% ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem další Narcos, ale čekal jsem alespoň něco v tom stylu. Bohužel se jedná jen o mexickou nudnou telenovelu lehce přelitou kartelovskou polevou. E01 - E05 1*, E06 3* ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

K seriálu mě přivedly dvě slova z obsahu, a to Mexiko a kartel. Už ani na to není spoleh. Namísto jasného a zajímavého děje sledujeme střípky ze života spousty obyvatel malého mexického Chánova. Přeskakuje se od jednoho k druhému a vlastně se nic neděje. Po dvou epizodách jsem si řekl, že budu muset zrychlovat, ale trochu se to zlepšilo. Že do těch mini příběhů zařadili i školáky bylo opravdu zbytečné. Před koncem se DEA pochválí, že odhalili místo pobytu kartelu a dál nic. A šéfové kartelu cítí potřebu potrestat místní obyvatele, tak si "půjčí" vězně ze státní věznice, ozbrojí je a vyhladí část vesnice. No a to je konec. Žádný závěr, jestli byl někdo potrestán nebo nic se nestalo. Jen dvě opuštěné děti bez rodiny na ulici, kterých se ujme zametač. The End. 49%. ()

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Je to takové zmatené, kromě mexické verze Karla Effy (Paquito) mi všechny postavy splývaly. Rozjíždí se tam několik linek a žádná není dotažená. Pořád to vypadá že se to už už rozjede a bude to super a najednou je konec a jeden pořádně neví o čem to vlastně mělo být. ()

andreas_tool 

všechny recenze uživatele

Zase takový průser, jak to z hodnocení tady vypadá, to není... Pravdou je, že prví díl dva jsou rozpačitěší. A samozřejmě, Narcos to není, ale emoce to ve mně rozhodně vyvolalo. Určitě slušných 65%, klidně i 70%.... Určitě stojí za shlédnutí. ()

Reklama

Reklama