Reklama

Reklama

Kentaurie - Série 1 (2021) (série)


Vyrazte na Duhovou cestu (S01E01)

(epizoda)
  • USA Hello Rainbow Road

VOD (1)

Obsahy(1)

Klisna v bitevní vřavě ztratí svoji Jezdkyni a procitne v pestrobarevném světě plném zvláštních stvoření. Ale kde je její věrná kamarádka? (Netflix)

Recenze (2)

kockodan 

všechny recenze uživatele

My Little Pony na steroidech a LSD! Pro malé žáby do cca 12 - 13 let? Je to hodně formulaické, vykradené všechny fantasy questy za nějakým cílem, najít magický objekt, dva meče, sestavit klíč, nebo svatý grál... Ach jo. Každý šaman má jiný úkol a musí se použít důftip a překonat nástrahy a nebezpečí. Při tom se učíme o sobě i ostatntích a rosteme jako indiviua. Zíííííív! Hlavně hned u takové třetí, čtvrté epizody se to stává docela nudnou rutinou, jelikož tým protagonistů je znova a znova s každou další epizodou postaven před další startovní čáru ve formě nového šamana  a s tím spojenými úskalími s řešením šamanských úkolů aby sestavili magický klíč pro jakousi lezbickou kobylu, kterou nevím, proč mám mít rád, nebo proč mi má být sympatická. Protože ztratila jezdce? Uf. To je trochu málo. Navíc to opravdu je ve finále jen zajímavá podívaná pro ty malé děti , protože já jako dospělý se i u dětských pořadů dokážu dost pobavit a zasmát, pokud je ovšem přítomen nějaký humor. To zde říci opravdu nelze. Nic univerzálního, čemu by se zasmál prvňák i jeho dospělý rodič jsem při sledování této kýčovitě přebarvené taškařice nezaznamenal. Ale jako znova opakuji, pro předpubescentní děvčata dozajista bomba! Pro mě ale docela utrpení a proto 30%. ()

cernakus

všechny recenze uživatele

nejzábavnější LGBT propaganda co jsem viděl. Takhle se to má dělat. Nenásilný a zábavný brainwashing pro děti i dospělé. Nebudu hodnotit, protože homofob ve mně by mi nedovolil dát nic jiného než odpad. Nicméně objektivně to má na 4 hvězdy. Navíc je to v dabingu a to včetně písniček, které navíc dávají příběhově smysl. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama